Probeer een verblijf van 2 dagen voor 2 personen te winnen naar de Olympische Spelen van Parijs 2024.

Aanbieding geldig bij de volgende winkels

Neem deel aan de competitie door een product van de volgende merken te kopen:

                                    

Om deel te nemen, dient u de deelnamevoorwaarden te accepteren

Le chargement

Inbegrepen in uw verblijf:

2 tickets voor het basketbal- of atletiekevenement

2 tickets om een Olympisch evenement bij te wonen. De winnaars ontvangen een ticket voor een basketbal- of atletiekevenement (tickets worden automatisch willekeurig toegewezen).

Een overnachting in een 4-sterrenhotel

Een overnachting in een tweepersoonskamer in een 4* hotel in Parijs.
Vervoer

Heen- en terugreis Parijs/België, aankomst ‘s ochtends en vertrek de volgende avond. Transportkaart in Parijs om bij de verschillende locaties te komen.

Een verfijnde maaltijd in het Lotto Belgium House

De winnaars kunnen genieten van een diner of een lunch bereid door een Belgische Michelin-chef. De maaltijden worden automatisch willekeurig toegewezen aan de winnaars.
*Geldig voor elk kassaticket met minstens één deelnemend product bij Carrefour Hyper en Market België (in de winkel en online), van 06/03/2024 t.e.m. 19/03/2024. Elke geldig kassaticket geeft 1 kans om een keer 1 tweedaags verblijf voor 2 personen in Parijs en Olympische tickets voor Parijs 2024 (1 overnachting in een hotel, retourticket België/Parijs, metro in Parijs, 1 maaltijd in het Lotto Belgium House en 2 tickets voor een sportevenement van de Olympische Spelen van Parijs 2024). Bewaar uw kassaticket en bezoek www.win2daysinParis.com vóór 05/04/2024 om deel te nemen en alle voorwaarden te vinden. Elke deelnemer kan maar één keer winnen.

P&G stelt "Everyday Champions" voor

Everyday Champions Logo

Naar aanleiding van de Olympische en Paralympische Spelen Parijs 2024, lanceren we bij P&G onze Everyday Champions campagne.
We zijn trots om te kunnen samenwerken met atleten die elke dag het beste uit zichzelf halen, net als onze producten. We zijn ook trots dat we elke dag de grenzen van innovatie verleggen om toppresterende producten te creëren, onze “Everyday Champions”.
Ons doel? Het dagelijks leven van onze consumenten vergemakkelijken en ervoor zorgen dat we altijd een positieve impact hebben.