9 nieuwe paardenstaarten om nú te proberen


Beauty
30/01/2023
Geef je simpele staart een stijlvolle upgrade, want wij presenteren de 9 hipste paardenstaarten van dit najaar. Simpel, sexy en op-en-top glamoureus.

paardenstaart met vlecht

1/ Voor de eeuwige twijfelaar
Is het een vlecht? Is het een staart? Combineer het beste van beide werelden door het bovenste stuk van je staart nonchalant te vlechten.

Schuine lage paardenstaart

2/ Aan de zijlijn
Sluik, met golven of volledig gekruld: met de zijdelingse staart komt iederéén makkelijk weg. Tip: laat aan de andere kant eventueel wat lokken los voor meer balans.

Klein hoog paardenstaartje

3/ Net-uit-bedpony
Supersimpele look alsof je net zo casual en tegelijk glamoureus uit bed bent gerold.
Doe je haren wat slordig in een staart - je vingers zijn de nieuwe haarborstel.

getoupeerde paardenstaart

4/ Voor hoogvliegers
Schenk jezelf wat extra centimeters met deze hoge staartstijl. Toupeer je bovenste lokken en fixeer met haarlak. Klaar!

Paardenstaart met bubbels

5/ Bubbels!
Een superstevig kapsel dat niet kan loskomen en perfect is voor een sportsessie én de rode loper? Ontmoet de ‘bubble pony', de staart van in je kindertijd naar een glamoureus nieuw niveau gebracht.

Lage paardenstaart

6/ De volle laag(te)
Van Brigitte Bardot tot Beyoncé: de lage staart is supermakkelijk, superchic en supertijdloos. Minimale moeite, maximale klasse.

Hoge paardenstaart

7/ Hoog te paard(enstaart)
Zet je staart helemaal in de kruin aan voor een speelse twist. Tip: trek wat plukjes los om een te strak en deftig cheerleadereffect te vermijden.

Hoge lange paardenstaart met ponny

8/ Retrolokken
Stap in de teletijdmachine van de kapsels en meet jezelf een sixties-staart aan. Bonuspunten voor wie er een pony bij scoort!

paardenstaart met stukje haar om elastiek

9/ In de knoop
Laat je elastiekje verstoppertje spelen en draai er een plukje haar over voor een chique look. Tip voor de durvers: leg een knoop in je haren voor een extra edgy
effect.

TIP
Heb je een midden- of zijscheiding? Kleur ‘m in met wat oogschaduw (!) in je natuurlijke haarkleur (of iets donkerder) voor een instant optische volumeboost. Faken mag!

Miu Miu, Oscar de la Renta, Dolce&Gabbana: de high fashion is terug verliefd op haaraccessoires. Geef snel ook jouw lokken een rodeloperuitstraling met een juweeltje van een accessoire!