11 geheimen van de pro's voor het allermooiste haar

11 geheimen van de pro's voor het allermooiste haar

Zoals iedere vrouw wil je mooi, zijdezacht en glanzend haar... Dat is niet zo moeilijk, als je de raad van de experten opvolgt! Ontdek de beste kappertips, speciaal voor jou hier samengebracht.


1) Bereid je voor op een kleuring
Voor je je haarkleur verandert, slaap je best met een masker of nachtverzorging op je haar. Waarom? Het beschermt je haar en zorgt ervoor dat het niet wordt beschadigd door de kappersproducten die een beetje agressief kunnen zijn. We bevelen een Pantene masker aan

2) Vermijd uitdrogen
Voelt je haar zo droog aan als stro? Gebruik regelmatig vochtinbrengende producten zoals een masker of conditioner om het te voeden. Het zal onmiddellijk zijn soepelheid en glans terugkrijgen.

3) Raak het niet aan
De hele dag met je handen in je haar zitten, kan het verzwakken en beschadigen. Zorg er wel voor dat je het 's avonds grondig borstelt (bij voorkeur met een natuurlijke borstel van bijvoorbeeld varkenshaar) om het te verluchten.

4) Spoel het voor extra power
Een flinke scheut koud water op het einde van de douche geeft je hoofdhuid een boost, net zoals je lichaam... Heerlijk verkwikkend om je dag goed te beginnen!

5) Gebruik klei
Voor haar dat te vet is, kan je een zelfgemaakt masker gebruiken van groene klei en water. Breng dit op en laat het een kwartiertje intrekken alvorens het grondig af te spoelen. Onmiddellijk resultaat!

6) Droog het goed
Nadat je je haar hebt gewassen, dep je het droog met een handdoek zonder te wrijven, zodat het niet beschadigd raakt of afbreekt. Haar is fragiel!

Pantene

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

7) Vertrouw nooit een elektrische haardroger
Let op met haardrogers die te warm zijn en te dichtbij worden gebruikt! Gebruik liever een diffuser die natuurlijker en voorzichtiger droogt. Als je je haar natuurlijk laat drogen, ga er dan regelmatig met je handen door om het volume te geven.

8) Deel nooit je borstels
Je zou je tandenborstel nooit delen met een vriend. Hetzelfde geldt voor haarborstels en kammen: het is niet hygiënisch.

9) Let op je levensstijl
Je haar moet, net als je huid, boeten voor je uitspattingen! Blijf dus weg van vet voedsel, alcohol en tabak ... Doe ook voldoende aan sport en slaap genoeg. Je hele lichaam zal je dankbaar zijn!

10) Geef je krullen wat energie
Meng een glas bier bij je spoelwater voor levendige krullen. Die goede raad van onze grootmoeders is nog steeds van kracht

11) Masseer je hoofdhuid
Dit is erg heilzaam: het stuurt golven van plezier door je hele lichaam en verbetert de circulatie en haargroei, terwijl het de vorming van talg (vet) en schilfers op je hoofdhuid vermijdt.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Danke voor de tips :-)

  • melden
David_01

David_01

gemeld

leuk artikel

  • melden

Bedankt voor de bruikbare en makkelijke tips. Ik ga ze zeker uitproberen!

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina