3 tips van Loredana Danese ivm stijl- en krultangen

3 tips van Loredana Danese ivm stijl- en krultangen

Heb je krulhaar, dan wil je het steil, en heb je steil haar, dan wil je krullen. Het lijkt stilaan een natuurwet. Gelukkig is er zoiets als een stylingtang. Loredana Danese geeft 3 tips over het gebruik ervan.


Tip 1: één tang voor steil én krullend haar
Als je een stijltang hebt die niet te breed is, dan kun je die zowel gebruiken om het haar glad te trekken als lokken of krullen in het haar te brengen. Heb je een smalle stijltang, dan heb je niet meteen een krultang nodig. Met één stijltang kun je heel veel verschillende looks creëren!

Tip 2: bescherm je haar tijdens het stylen
Kijk altijd na of je een smalle stijltang hebt met een warmteregelaar. Heb je een fijne haarstructuur, dan kun je je stijltang het best niet te warm zetten. Zo bescherm je je haar tegen sterke hitte. Werk altijd in smalle verdelingen. Hierdoor werk je zuiverder en hoef je bij elke verdeling maar één enkele keer over het haar te komen. Zo zul je het haar ook minder schade toebrengen. Werk vanuit je hals stapsgewijs naar boven toe. Het is beter dat je je haar niet elke dag stylet met de stijltang, want dat kan je haar enorm gaan beschadigen en uitdrogen. Gebruik je de stijltang toch dagelijks, gebruik dan eentje waarop je de warmte kunt instellen en probeer de stijltang zo weinig mogelijk te warm te gebruiken.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Tip 3: zo krijg je een heel mooi resultaat
Werk, zowel bij stijl- als bij krultang, in verdelingen en begin vanuit je hals. Zo blijf je een mooi overzicht houden over wat al gedaan is en wat niet. Op die manier voorkom je dat je enkele steile lokken hebt tussen je krullende lokken, of omgekeerd, en dat ziet er maar slordig uit.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...