5 haarstijlen waarmee sporten makkelijk is

5 haarstijlen waarmee sporten makkelijk is

Voor de sportieve vrouwen die er genoeg van hebben dat ons haar in ons gezicht hangt, zijn dit 5 goede ideeën voor een sportkapsel.


Hoe doen we ons haar om te sporten?

Hoe doen we ons haar om te sporten? Niets vervelender dan een lok haar in ons gezicht of onze ogen terwijl we oefeningen doen om onze figuur te verstevigen. Het elastiekje en de haarspeld blijken met andere woorden onmisbaar tijdens een sessie yoga of fitness, een benentraining thuis of een partijtje tennis. Maar kunnen we die eeuwige paardenstaart een andere look geven? Welk sportkapsel kies ik?

Voor een goed sportkapsel hoeven we geen enorme moeite te doen: we houden gewoon het haar uit onze ogen door onze pony en loshangende haarlokken goed vast te maken. Met lang haar is een hoog kapsel ook prettig om te voorkomen dat we het te warm krijgen in onze hals of op onze rug.

Kapsel om te gaan sporten

De paardenstaart anders: De paardenstaart blijft natuurlijk een grote klassieker, maar niets houdt ons tegen om er een vleugje fantasie aan toe te voegen. We kunnen hem een beetje losjes laten hangen of hem wat tegenkammen om volume te geven, en het is geen slecht idee om het elastiekje te verbergen door er een haarlok in te rollen! Dat lijkt gewoon eleganter.

De haarvlecht: Met een haarvlecht blijft het haar gemakkelijk uit de ogen en het helpt om het niet te warm te krijgen, zowel in de brave versie als met wat meer punch, op de zijkant gevlochten. Een vlecht is bovendien heel snel gemaakt met varianten als de fishtail of een vlecht met vier haarlokken!

De kroonvlecht: Als we over de tijd en de handigheid beschikken om aan een kroonvlecht te beginnen, dan twijfelen we daar ook niet langer over. Met dit heel elegante kapsel kunnen we rechtstreeks van het werk naar de fitness.

De dot: De dot is niet alleen voor danseressen, verre van dat! Zijn er nog andere turnsters en yogafanaten die dit een mooi en praktisch kapsel vinden? Als we ze hoog genoeg op onze schedel maken, hebben we er zelfs geen last van bij oefeningen op de grond, zelfs languit!

De hoofdband: Het ideale accessoire voor de sportsters onder ons met kleine weerbarstige haarlokken of een te korte pony om met speldjes op hun plaats te houden. Het voordeel is dat hij zich aan alle kapsels aanpast: de dot, de haarvlecht of de paardenstaart...

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Deze haarkleur stààt je!

Deze haarkleur stààt je!

Deze haarkleur stààt je!

Bij een nieuw kapsel denk je vaak aan de snit, maar minstens even belangrijk is de kleur. Je haarkleur is een van de meest opvallende aspecten van je look, én ze accentueert je belangrijkste troeven.

Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Gezonde wrap

Gezonde wrap

Gezonde wrap

Nooit genoeg tijd om ‘s morgens een gezonde lunch te bereiden? Plan klaar-om-mee-te-nemen lunches die je in een flits maakt en zowel overheerlijk sma...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
swifferduster

swifferduster

Geschreven door sarah3 een lid van Zin in meer,11 oktober 2015

Forever summer voor je haar

Forever summer voor je haar

Forever summer voor je haar

Je mooie zomerse glow zo lang mogelijk behouden? Dankzij deze deskundige tips blijft het niet bij wensen alleen. Voor de perfecte beautystart van een nieuw seizoen. Zo blijf je ook in de herfst stralen!