5 onmisbare tools voor je haar

5 onmisbare tools voor je haar

Stap eender welke beauty winkel binnen en je zal er schappen vol styling gerief treffen. Maar hoe maak je het verschil tussen een must en een gril? Wel, ik verklap je alvast wat volgens mij dé 5 tools zijn die elke vrouw in huis moet hebben!


1. Een grove kam
Investeren in een grove kam is een must! Je haar kamen wanneer het nog nat is het slechtste wat je kan doen omdat het net dan zo gemakkelijk breekt. Dames, niet doen dus! Maar het goede nieuws is dat je met een grove kam je haar wel kan ontwarren zonder het te beschadigen. En, het is ook een goeie manier om je droog haar te stylen zonder de golving er helemaal uit te kammen.

2. Een krachtige haardroger
Om je haar vlotjes te kunnen brushen heb je een krachtige haardroger nodig. Geloof me, als je er nog eentje uit 1986 gebruikt spendeer je hoogstwaarschijnlijk veel te veel tijd in de badkamer in de weer met je haar. Krachtige haardrogers kunnen de duur van het föhnen halveren en zijn ideaal voor een gladde en glanzende look.

3. Een stijltang
Ik kan niet meer zonder! Het maakt je haar glad, geeft je krullen, is ideaal voor een retouche… Volgens mij echt een must have in elke badkamer!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

4. Een goeie borstel
Je hebt zeker geen lade vol haarborstels nodig. Slechts één waarvan het materiaal en de vorm bij jouw haartype passen. Borstels met zwijnenhaar herverdelen de natuurlijke olieën door je haar en zorgen zo voor een mooie glans. Het is ideaal om je haar glad te maken of je haar bijeen te houden tijdens het stylen of krullen. Nylonhaar glijdt vlot door alle types haar. De meeste nylonharen bieden enige flexibiliteit en trekken of rukken niet aan knopen. Goed voor wie ‘wat wilder’ haar heeft.

5. Een krultang
Kijk naar eender welk magazine of publiciteit en je ziet bijna niets anders dan zachte en losse krullen. De gemakkelijkste manier voor jou om zo’n look te creëren? Een krultang. Met of zonder clip, een krultang geeft je steeds weer opnieuw mooie en zachte krullen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...