5 tips om je haar te drogen zonder het te beschadigen.

5 tips om je haar te drogen zonder het te beschadigen.

Aan de lucht laten drogen of een haardroger gebruiken, iedereen heeft zo zijn voorkeur. Wat je ook doet, je houdt je best aan een aantal regels om de glans te bewaren.


Tip 1: de juiste shampoo
Om te beginnen gebruik je de shampoo en conditioner die het beste bij je haar passen en bij wat je wilt: pronken met gezond en glanzend haar met Pantene, of komaf maken met die jeukende hoofdhuid met h ead&s houlders .

Tip 2: voor korte kopjes
Als je kort of krullend haar hebt, kan je het met een makkelijk kapsel perfect natuurlijk laten drogen. Het is vast en zeker de snelste oplossing en het veroorzaakt de minste schade aan je haar, dat niet wordt blootgesteld aan de hitte van de haardroger.

Tip 3: voorzichtig deppen
Je moet wel weten dat nat haar kwetsbaarder is. Zorg ervoor dat je er niet te hard of te lang met een handdoek op wrijft: want zo kan je het beschadigen. De beste oplossing is om het haar niet droog te wrijven, maar te deppen met je handdoek.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Tip 4: gebruik een Hitte Beschermende Spray
Lang haar dat gebrusht moet worden, kan uiteraard niet zonder haardroger. Dit is de beste manier om tijd te besparen en volume te creëren. Zorg er wel voor dat je je haar altijd beschermt tegen de warmte met Pantene Hitte Beschermende Spray. Toch kan teveel warmte je haar broos maken, vooral als je de haardroger te vaak gebruikt.

Tip 5: hoe gebruik je de haardroger
De truc is om eerst het water met een handdoek weg te deppen. Probeer ook om je haardroger niet te dicht bij je hoofd te houden, hou hem op ongeveer 15 cm van je hoofd. Het beste is om je hoofd voorover te buigen en de haardroger te blijven bewegen. Stop als het haar nog lichtjes vochtig is, zo vermijd je het teveel te drogen.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador