5 tips om je haar te drogen zonder het te beschadigen.

5 tips om je haar te drogen zonder het te beschadigen.

Aan de lucht laten drogen of een haardroger gebruiken, iedereen heeft zo zijn voorkeur. Wat je ook doet, je houdt je best aan een aantal regels om de glans te bewaren.


Tip 1: de juiste shampoo
Om te beginnen gebruik je de shampoo en conditioner die het beste bij je haar passen en bij wat je wilt: pronken met gezond en glanzend haar met Pantene, of komaf maken met die jeukende hoofdhuid met h ead&s houlders .

Tip 2: voor korte kopjes
Als je kort of krullend haar hebt, kan je het met een makkelijk kapsel perfect natuurlijk laten drogen. Het is vast en zeker de snelste oplossing en het veroorzaakt de minste schade aan je haar, dat niet wordt blootgesteld aan de hitte van de haardroger.

Tip 3: voorzichtig deppen
Je moet wel weten dat nat haar kwetsbaarder is. Zorg ervoor dat je er niet te hard of te lang met een handdoek op wrijft: want zo kan je het beschadigen. De beste oplossing is om het haar niet droog te wrijven, maar te deppen met je handdoek.

Pantene

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

Tip 4: gebruik een Hitte Beschermende Spray
Lang haar dat gebrusht moet worden, kan uiteraard niet zonder haardroger. Dit is de beste manier om tijd te besparen en volume te creëren. Zorg er wel voor dat je je haar altijd beschermt tegen de warmte met Pantene Hitte Beschermende Spray. Toch kan teveel warmte je haar broos maken, vooral als je de haardroger te vaak gebruikt.

Tip 5: hoe gebruik je de haardroger
De truc is om eerst het water met een handdoek weg te deppen. Probeer ook om je haardroger niet te dicht bij je hoofd te houden, hou hem op ongeveer 15 cm van je hoofd. Het beste is om je hoofd voorover te buigen en de haardroger te blijven bewegen. Stop als het haar nog lichtjes vochtig is, zo vermijd je het teveel te drogen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina