5 tips om je haar te drogen zonder het te beschadigen.

5 tips om je haar te drogen zonder het te beschadigen.

Aan de lucht laten drogen of een haardroger gebruiken, iedereen heeft zo zijn voorkeur. Wat je ook doet, je houdt je best aan een aantal regels om de glans te bewaren.


Tip 1: de juiste shampoo
Om te beginnen gebruik je de shampoo en conditioner die het beste bij je haar passen en bij wat je wilt: pronken met gezond en glanzend haar met Pantene, of komaf maken met die jeukende hoofdhuid met h ead&s houlders .

Tip 2: voor korte kopjes
Als je kort of krullend haar hebt, kan je het met een makkelijk kapsel perfect natuurlijk laten drogen. Het is vast en zeker de snelste oplossing en het veroorzaakt de minste schade aan je haar, dat niet wordt blootgesteld aan de hitte van de haardroger.

Tip 3: voorzichtig deppen
Je moet wel weten dat nat haar kwetsbaarder is. Zorg ervoor dat je er niet te hard of te lang met een handdoek op wrijft: want zo kan je het beschadigen. De beste oplossing is om het haar niet droog te wrijven, maar te deppen met je handdoek.

Tip 4: gebruik een Hitte Beschermende Spray
Lang haar dat gebrusht moet worden, kan uiteraard niet zonder haardroger. Dit is de beste manier om tijd te besparen en volume te creëren. Zorg er wel voor dat je je haar altijd beschermt tegen de warmte met Pantene Hitte Beschermende Spray. Toch kan teveel warmte je haar broos maken, vooral als je de haardroger te vaak gebruikt.

Tip 5: hoe gebruik je de haardroger
De truc is om eerst het water met een handdoek weg te deppen. Probeer ook om je haardroger niet te dicht bij je hoofd te houden, hou hem op ongeveer 15 cm van je hoofd. Het beste is om je hoofd voorover te buigen en de haardroger te blijven bewegen. Stop als het haar nog lichtjes vochtig is, zo vermijd je het teveel te drogen.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Gedroogde tomaten

Gedroogde tomaten

Gedroogde tomaten

Je kan zelf fruit en groenten drogen door ze naast elkaar op een rooster te leggen en ze vervolgens in de oven te leggen. Kies voor een lage temperat...

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen
5

Vaak denken kinderen dat de grond de perfecte plaats is voor vuile was… Wil jij liever niet dat je huis eruit ziet alsof er een tornado door heen is getrokken? Dan kunnen deze instructies je zeker en vast helpen. Zo bespaar je eindeloos veel tijd bij het opruimen.

You have already participated to this slideshow
Crispy rijstspookjes

Crispy rijstspookjes

Crispy -rijstspookjes

Wil je ook wat spookachtige hapjes bereiden voor Halloween? Als je het druk hebt dan word je vast blij van dit makkelijk en snel recept. Het klassiek...