Vijf tips voor supergezond zomerhaar

Vijf tips voor supergezond zomerhaar

Zou jij in de zon gaan liggen zonder zonnebrandcrème? Dacht het niet, nee! Zon, wind, zeezout en zwembadchloor – alle dingen waar we gek op zijn tijdens de vakantie dus - zijn schadelijk voor je haar en hoofdhuid, dus vergeet deze niet te verzorgen terwijl je op je zonnebedje ligt te genieten!


Blootstelling aan deze elementen verstoort het anders zo gladde oppervlak van het haar. UV licht breekt proteïnen in het haar af, terwijl chloor – help! – je haar een groene gloed kan geven. Al bij al wordt je hoofdhuid droger, je haar ruwer en breekbaarder – tot het zelfs stro achtig wordt: geen hippe look als je ’s avonds uit eten wilt en er Riviera chique uit probeert te zien.

Zin in meer geeft je vijf tips om je lokken te beschermen en je hoofdhuid gezond te houden:

1. Bedek jezelf! Als je in de verzengende zon buitengaat (zeker tussen 11u en 15u) neem dan een hoed mee. Eentje met een grote rand helpt ook je gezicht beschermen.

2. Reinig… Gebruik altijd kwalitatieve producten zoals head&shoulders Appel Fresh shampoo om de natuurlijke kracht en glans van je haar te behouden. Vakantiehaar betekent vaak een gestresseerde hoofdhuid en deze shampoo ruikt niet enkel heerlijk fris, maar heeft ook geweldige ingrediënten die je hoofdhuid kalmeren en hydrateren en je haar verzorgen.

Head&Shoulders

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

3. Hydrateer… Gebruik altijd een voedende conditioner. Gebruik twee keer per week ook een masker om schade en uitdroging door de zon aan je haar en hoofdhuid te voorkomen. Een leave-in conditioner is overigens een fantastische manier om je haar te blijven voeden terwijl je op het strand ligt.

4. Spoelen! Een makkelijke manier om je haar te beschermen tegen zout water of chloor is om het goed nat te maken met vers water voordat je gaat zwemmen. Haar, net als een spons, kan maar zoveel water absorberen, dus zorg ervoor dat het eerst vers water absorbeert. En spoel natuurlijk weer goed uit na het zwemmen.

5. Weest slim met je styling… Tijdens de warme zomer maanden gebruik je best zo min mogelijk haardrogers en straighteners. Opteer voor pluisvrije coupes zoals een knotje of een losse chignon die heel gemakkelijk voor zachte, gezonde golven in het haar zorgen.  

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

wapske

wapske

gemeld

Ben blij met de tips ivm wat best te doen met men haren in de zon

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...