Afspraakje

Prachtig glanzende haren voor dat eerste afspraakje.

Prachtig glanzende haren voor dat eerste afspraakje.


Wens je de ware liefde tegen het lijf te lopen dit jaar, dan zijn welzijn en gezondheid de belangrijkste resoluties die we voor het nieuwe jaar zouden moeten treffen. We hebben echter ook stiekem de wens om mooie gezonde haren te hebben met een aantrekkelijk kapsel. Voor de feestdagen zijn de haren en ons kapsel één van de belangrijkste aandachtspunten aan ons uiterlijk. Niets beter dan een schitterend kapsel te hebben waar iedereen naar omkijkt en waarvan we een echt goed gevoel krijgen van zelfzekerheid. Echter, slecht gekleurde of slecht gestijlde haren vallen snel op en kunnen ware ravages aanrichten op ons hoofd. Om die reden wil Pantene graag dat vrouwen gezonde haren nastreven die er schitterend zullen uitzien vanaf de eerste date.

We willen niet weten wat er precies op die eerste date gebeurt. Wat voor ons belangrijk is, is dat we ervoor zorgen dat vrouwen mooie en gezonde haren hebben! We willen toch niet dat onze Romeo recht in onze ogen kijkt en plots verbaasd opmerkt dat onze haren er eigenlijk niet verzorgd uitzien en zelfs ongezond ogen.

We creëren dus een stijl die past bij onze date, en die zowel overdag als ’s avonds mooi zijn vorm behoudt. ’s Ochtends een vlecht maken met behulp van een elastiekje en ’s avonds weer het haar lossen, zorgt voor mooi golvend haar tot in de late uurtjes!

Met Pantene zijn de haren zichtbaar gezond tot in de wortel, en zijn ze makkelijker te verzorgen. De haren blijven beter in stand en hebben meer volume, en dit voor langere tijd! In tegenstelling tot andere producten, zorgt Pantene voor een diepgaande verzorging om de beschadiging van ons haar te voorkomen, en het best mogelijke resultaat na te streven.


1)
Scheid de haren in 2 gelijke delen door ze aan weerskanten van het hoofd te plaatsen. Tip: altijd de haren wassen en voeden tot in de wortel voor het beste resultaat.

Pantene

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

2)
Begin langs 1 zijde. Splits uw paardenstaart in 2 delen en vlecht ze in elkaar tot een mooie vlecht ontstaat.

3)
Terwijl je elk deel van de lokken draait, vlecht ze in elkaar tot de uiteinden om een mooie vlecht te hebben. Op het einde binden we vast met een elastiekje.
Tip: voor we beginnen vlechten, een kleine hoeveelheid goede conditioner aanbrengen voor glanzend haar en een mooiere afwerking.


4)
De vlecht in elkaar draaien om een mooi “ajuintje” te maken en ze aan de basis met een speld vastmaken.

5)
Hetzelfde doen voor het andere deel van ons haar.
Tip: ons haar verfrissen en meer glans geven kan met een conditioner spray.

6)
Willen we een ander kapsel voor ’s avonds, kunnen we onze twee “ajuintjes” losmaken, alsook de vlechten en onze haren los laten hangen. Voor een extra glanzend effect, is een conditioner spray altijd een goed idee!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

stoof

stoof

gemeld

wil ik eens proberen

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...