Als je haar maar goed zit

Als je haar maar goed zit

Hét it-accessoire van deze winter is niet een handtas, juweel of schoenen, maar eender welk haaraccessoire.


Elke vrouw heeft wel een zwart jurkje in de kast hangen, maar op sommige feestjes lijkt het dan ook alsof iedereen er hetzelfde uitziet. Dé manier om je te onderscheiden is met accessoires! Haaraccessoires. Van schitterende bling bling items tot simpelere statement stukken.

Zin in een dramatische look voor ’s avonds? Probeer eens een baret, of een haarclip versierd met stras of veertjes. Chopsticks of haarstokjes zijn een elegante manier om een chignon of een rol op zijn plaats te houden. Je vindt ze in tientallen afwerkingen en kleuren, van rode lak en panterprint tot satijnzwart of goud met kraaltjes. Simpele elastiekjes om je paardenstaart bij elkaar te houden, zijn echte kunstwerkjes geworden. Vervang je elastiekje door een exemplaar met een leren roos, door een vintage stofje of een ring van hars. Zelfs het doodgewone schuifspeldje kreeg een luxe makeover en ging van gebruiksvoorwerp naar versiering.

De meeste haaraccessoires vind je bij de kapper, drogist, supermarkt en tal van websites. En als je handig bent, maak je ze gewoon zelf. Koop een haarspeld en plak er wat kristalletjes en stras op. Of neem één eenzame oorbel die je echt niet kunt weggooien en plak ze op het uiteinde van een haarstokje. Gewoon experimenteren en je zult al snel zien dat haaraccessoires een fantastische manier zijn om je stijlstempel te drukken op je hele garderobe, van dat zwarte jurkje tot een simpele jeans met wit T-shirt.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Loredana: retro-look

Loredana: retro-look

Loredana: retro-look

Loredana Danese, hairstylist van StyleUnited, geeft zichzelf een 100% retro-look. Het enige wat ze daarvoor nodig heeft, is een steiltang, een borstel en wat haarlak. Eenvoudig, speels en vooral erg geslaagd!

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

Loredana Danese en lezeres Hilde

Loredana Danese en lezeres Hilde

Loredana Danese en lezeres Hilde

Op zoek naar een elegant en simpel opsteekkapsel? Loredana Danese, hairstylist van StyleUnited, en lezeres Hilde laten je zien hoe ook jij in enkele eenvoudige stappen een klassevolle look creëert.

Crispy rijstspookjes

Crispy rijstspookjes

Crispy -rijstspookjes

Wil je ook wat spookachtige hapjes bereiden voor Halloween? Als je het druk hebt dan word je vast blij van dit makkelijk en snel recept. Het klassiek...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow