Als je haar maar goed zit

Als je haar maar goed zit

Hét it-accessoire van deze winter is niet een handtas, juweel of schoenen, maar eender welk haaraccessoire.


Elke vrouw heeft wel een zwart jurkje in de kast hangen, maar op sommige feestjes lijkt het dan ook alsof iedereen er hetzelfde uitziet. Dé manier om je te onderscheiden is met accessoires! Haaraccessoires. Van schitterende bling bling items tot simpelere statement stukken.

Zin in een dramatische look voor ’s avonds? Probeer eens een baret, of een haarclip versierd met stras of veertjes. Chopsticks of haarstokjes zijn een elegante manier om een chignon of een rol op zijn plaats te houden. Je vindt ze in tientallen afwerkingen en kleuren, van rode lak en panterprint tot satijnzwart of goud met kraaltjes. Simpele elastiekjes om je paardenstaart bij elkaar te houden, zijn echte kunstwerkjes geworden. Vervang je elastiekje door een exemplaar met een leren roos, door een vintage stofje of een ring van hars. Zelfs het doodgewone schuifspeldje kreeg een luxe makeover en ging van gebruiksvoorwerp naar versiering.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De meeste haaraccessoires vind je bij de kapper, drogist, supermarkt en tal van websites. En als je handig bent, maak je ze gewoon zelf. Koop een haarspeld en plak er wat kristalletjes en stras op. Of neem één eenzame oorbel die je echt niet kunt weggooien en plak ze op het uiteinde van een haarstokje. Gewoon experimenteren en je zult al snel zien dat haaraccessoires een fantastische manier zijn om je stijlstempel te drukken op je hele garderobe, van dat zwarte jurkje tot een simpele jeans met wit T-shirt.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...