Behandeling van roos

Behandeling van roos

Wil je het goede nieuws of het goede nieuws? Eerst het goede nieuws dan maar: bij regelmatig gebruik van head & shoulders heb je geen last meer van roos*. En het goede nieuws? Met head & shoulders krijg je nu ook mooi haar dat zacht en soepel voelt en dat goed in model te brengen is.


Elke shampoo en conditioner van head & shoulders helpt de conditie van de hoofdhuid te herstellen, roos te bestrijden en maakt je haar zacht en goed in model te brengen. Bij de bestrijding van roos is het gebruik van een shampoo en conditioner samen nog effectiever. Als je jouw normale conditioner vervangt door een conditioner van head & shoulders, wordt deze effectiviteit zelfs met 78%** vergroot.  Dr. John Gray, een van onze toonaangevende experts op het gebied van haar en hoofdhuid, heeft een paar tips om optimaal gebruik te maken van de producten van head & shoulders:

  • Gebruik head & shoulders regelmatig: Het is mild genoeg voor dagelijks gebruik en heeft een aangename geur. Er zijn zelfs meerdere geuren verkrijgbaar. Voor elk wat wils.
  • Bij het aanbrengen van de shampoo moet je deze over de volledige hoofdhuid verspreiden.
  • Gebruik een conditioner van head & shoulders. Als je een ander merk conditioner gebruikt zonder anti-roos werking, worden bepaalde anti-roos bestanddelen weggespoeld.  Bij een normale conditioner wordt tot 70% van het anti-roos bestanddeel ZPT, dat wordt afgezet door head & shoulders shampoo, weggespoeld.
  • Dep je haar droog. Door je haar ruw droog te wrijven, kan het beschadigen. Wees ook voorzichtig bij het drogen van je haar. Een te warme föhn kan je haar beschadigen.

Als je je hieraan houdt, zal je al snel geen last meer hebben van een jeukende en schilferige hoofdhuid maar zie je alleen maar prachtig en gezond haar.

**head & shoulders shampoo en conditioner versus head & shoulders shampoo en normale conditioner.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Door Head en shoulders schampoo te gebruiken, heb ik nog meer last van schilfers.

  • melden
RaceFan

RaceFan

gemeld

Dagelijks je haar in de gel plaatsen, verhoogt dat ook de kans op roos?

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Hoe zit het met jouw kennis over roos?

Hoe zit het met jouw kennis over roos?

Hoe zit het met jouw kennis over roos?

Roos... Niet het meest hippe gespreksonderwerp, en dat terwijl minstens 1 op de 2 mensen er op een bepaald moment in zijn leven mee te maken heeft. Ook jou kan het dus overkomen. De belangrijkste vragen beantwoord...

Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Zo maak je een gezonde burger

Zo maak je een gezonde burger

Zo maak je een gezonde burger
5

Van hamburgers wordt echt iedereen gelukkig. Maar gezond zijn ze niet echt. Geen nood, wij hebben een geweldig recept voor zelfgemaakte visburgers die barsten van de smaak én laag in vetgehalte zijn. Smullen maar!

You have already participated to this slideshow
Trek de aandacht met prachtig haar, op jouw manier!

Trek de aandacht met prachtig haar, op jouw manier!

Trek de aandacht met prachtig haar, op jouw manier!

Elke dag probeer je er op je best uit te zien. Met je favoriete kleur lipstick, je kenmerkende parfum en je vertrouwde paar hoge – of lage – hakken. Je hele look staat of valt met je haar. Wat als je nu roos hebt, of een gevoelige jeukende hoofdhuid? Al te vaak werd gedacht dat je dan moest kiezen tussen een gezonde hoofdhuid en stralend haar. Maar dat hoeft niet meer...