Dagelijkse rituelen voor de hoofdhuid

Dagelijkse rituelen voor de hoofdhuid

Dit is meer dan alleen je haar wassen. Het is een holistische routine waarmee je kunt ontspannen terwijl je hoofdhuid wordt gestimuleerd door een hoofdmassage. De hoofdhuid wordt bovendien gevoed met zinkverbindingen om roos te bestrijden.


Er zijn technieken voor een droge hoofdhuid, voor een jeukende hoofdhuid en voor een gevoelige hoofdhuid. Elke techniek is verkwikkend en geeft je nieuwe kracht.
Het is altijd van belang dat de douche niet te warm staat; je huid mag niet roze worden onder de douche. Door een te warme douche kunnen roos en andere symptomen verergeren. Nat haar breekt sneller; wrijf je haar dus niet te ruw droog.
Ben je er klaar voor?

  • Rituelen tegen een droge hoofdhuid
    Masseer head & shoulders zachtjes in je haar en hoofdhuid gedurende twee minuten. Maak cirkelbewegingen met je vingertoppen. Concentreer je op het midden van de haargrens op je voorhoofd, het punt iets boven de slaap. Dit zijn de gebieden waardoor je sneller kunt ontspannen. Vergeet niet het heerlijke parfum van de shampoo in te ademen als een soort aromatherapie!

Head&Shoulders

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
  • Rituelen tegen een jeukende hoofdhuid
    Masseer head & shoulders zachtjes in je haar. Begin achter je oren en masseer richting de bovenzijde van je hoofd; masseer daarna vanaf de haargrens op je voorhoofd naar de achterzijde van je hoofd. Ontspan je spieren. Dit is niet alleen rustgevend, maar verbetert ook de circulatie van zuurstof naar de hoofdhuid en hersenen. Strijk ten slotte een paar keer over je hoofdhuid, van voren naar achteren. Dit is een stimulerende oefening waardoor de hoofdhuid ontspant.
  • Rituelen tegen een gevoelige hoofdhuid
    Beweeg je vingertoppen met lichte druk van je haargrens naar de bovenzijde van je hoofd. Knijp hierbij licht en kort in de hoofdhuid en masseer zachtjes en ritmisch. Concentreer je op de kruin en slapen; dit zijn drukpunten die de hoofdhuid stimuleren. Vermoeidheid in nek en schouders kan worden verminderd door het achterhoofdsbeen stevig te masseren. Dit is het gebied achteraan het hoofd. Je kunt het achterhoofdsbeen vinden door met je vingertoppen van boven de oren naar de achterzijde van uw hoofd te gaan. Het achterhoofdsbeen bevindt zich waar je vingers elkaar ontmoeten.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

amatthij

amatthij

gemeld

ga ik zeker eens proberen,heb last van jeukende hoofdhuid.

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...