De helaasheid der nektapijten

De helaasheid der nektapijten

ZIN IN MEER-experte Hilde barstte in lachen uit toen ze bevriend regisseur Felix van Groeningen spotte met zijn nektapijtje. Wat blijkt nu een paar seizoenen later? Tinseltown goes crazy voor dit marginale kapsel! Wie een beetje hip en trendy wil zijn, zal deze winter dus een harige, maar warme nek hebben...


Een tapijtje hoort op de grond en niet in je nek, lees ik op Facebook. Al denken sommigen daar anders over. Yma wil wel zo’n nektapijt of mullet. Ook gelezen op Facebook. Een gewaagde keuze voor een negenjarig meisje.

Ik kwam dit populaire jarentachtigkapsel (hoewel het in bepaalde milieus nooit werd uitgeroeid) voor het eerst opnieuw tegen in mijn vriendenkring, meer bepaald op de filmset van De Helaasheid der Dingen. Regisseur Felix van Groeningen toonde zich solidair met zijn hoofdpersonage en had zich aldus dezelfde haartooi aangemeten. Hilariteit alom! Wisten wij veel dat enkele seizoenen later deze marginaal bestempelde nektapijtjes zouden overwaaien uit Tinseltown?

Hollywoodsterren bepalen nu eenmaal beauty-, haar- en modetrends. De mohawk mullet, gespot op het trendy hoofd van Angelina Jolie’s geadopteerde zoon Maddox en Gwen Stefani’s zoontje Kingston, heeft ondertussen een resem fans. Acteurs doen het, atleten doen het, hiphoppers doen het en zelfs high fashion designers lijken te zwichten voor deze look. Vriendin D. moest er onlangs, tegen wil maar met professionele dank, ook aan geloven toen ze gecast werd voor de Balenciaga-show zomer 2011. Ze ging onder de trendy schaar om vervolgens, voor een iets commerciëlere job, toch weer extentions ingevlochten te krijgen zodat haar extreme kapsel wat toegankelijker werd...

Tot zover de populariteit van haar hippe manen. Nektapijten mogen dan wel aan een opmars bezig zijn, het valt af te wachten of ze ooit hoge pieken zullen scoren.

Hilde

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Laat je benen stralen in een short!

Laat je benen stralen in een short!

Laat je benen stralen in een short!

Al enkele zomers duikt de short op in de collecties en deze zomer hebben we zelfs de geklede variant , met langere pijp ook gespot. Ideaal om het zomergevoel extra lang aan te houden en rekening houdend met deze tips vind je zeker een short die bij jouw figuur past.
Want denk eraan, een korte broek laat je benen langer lijken!

Crispy rijstspookjes

Crispy rijstspookjes

Crispy -rijstspookjes

Wil je ook wat spookachtige hapjes bereiden voor Halloween? Als je het druk hebt dan word je vast blij van dit makkelijk en snel recept. Het klassiek...