Dit zijn dé kapseltrends van 2017

Dit zijn dé kapseltrends van 2017

Haarinspiratie nodig? Wij verklappen je de 5 beste kapseltrends van het jaar.


Dit zijn dé kapseltrends van 2017

Recht van de catwalk in jouw lokken: deze 5 kapseltrends houden je helemaal up to date in 2017. Eén ding hebben ze alvast gemeenschappelijk: gezond haar is de basis van élke trend!

1. Zachte strandlokken

Beach waves horen in 2017 niet enkel meer thuis op het strand, maar echt overal: van zomer tot winter. Je krultangen mag je voor deze trend in de kast laten, want het gaat om een imperfecte en nonchalante krul. Deel je haar in twee delen en draai ze in twee hoge dotjes op je hoofd en ga zo slapen. Ongeduldig? Spray je dotjes dan royaal in met haarlak en blaas ze droog met een haardroger: je zachte krullen verschijnen vanzelf!

2. Extreme zijscheiding

Je hebt een zijscheiding, en je hebt een zíjscheiding. In 2017 wordt de zijscheiding wat extremer. Dames met een rond gezicht, laten best nog wat lokken in hun gezicht hangen om het zachter te maken. Een extreme zijscheiding creëert extra volume op een natuurlijke manier, maar je kunt ook gaan voor een gladde look. Pantene Glad & Zijdezacht geeft je lokken alvast de juiste voorzet!

3. Accessoires à volonté

Pantene

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

Haal je innerlijke prinses maar naar boven, want dit jaar is het helemaal oké om een tiara in je haar te dragen. Wie het wat minder royaal wilt, kan kiezen voor elegante haarspelden, bloemen, linten en zelfs haarjuwelen. Dat het je bad hair day verstopt, is ook nog eens mooi meegenomen.

4. Comeback van de froufrou

Lang haar, krullend of steil of een bob: de pony is weer terug van weggeweest en past bij elke snit. Ideaal voor vrouwen met een lang gezicht: de pony ‘breekt’ de lengte wat.

5. XXL-haar

Terwijl het de vorige jaren wat korter mocht, focust 2017 zich vooral op ultralange Rapunzel-lokken tot aan de heupen en zelfs langer. Op één voorwaarde tenminste: dat ze gezond zijn en glanzen. Verzorg ze eens met de shampoo, conditioner en masker van Pantene Verzorging & Bescherming. De voedende micro-ingrediënten maken droog of beschadigd haar weer glad en stralend gezond.  

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

nadiake

nadiake

gemeld

veel lang, mooi haar. Jammer genoeg niet aan mij besteed. het kortere kapseltje maar dan zonder frou frou, gewoon alles gelijk.

  • melden
CindyMarie

CindyMarie

gemeld

Veel lang haar opnieuw, aan de foto's te zien..... niet voor mij dus

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina