Een heerlijke massage om je haar op te peppen

Een heerlijke massage om je haar op te peppen

Deze snelle en eenvoudige massagetechniek geeft je haar zachtheid en glans. Het stimuleert ook de doorbloeding en bevordert de groei. Ontdek hoe je je haar op de juiste manier in topconditie houdt.


Voordelen 
Je zorgt maar beter goed voor dit deel van je lichaam: de spanning die zich op je hoofdhuid opbouwt, kan de doorbloeding blokkeren en ervoor zorgen dat je haar er futloos uitziet. Een paar minuutjes per dag volstaan om de bloeddoorstroming op gang te brengen, het haar te verluchten en te voeden, en het stevigheid en glans te geven... Door een massage neemt je haar de behandelingen (maskers, conditioner...) beter op en is het beter bestand tegen invloeden van buitenaf, zoals kou, vervuiling, wind enz. Een ander voordeel is de ontspannende werking, die zelfs de meest gestresten onder ons zal kalmeren... Een massage doet alleen maar goed!

Hoe ga je tewerk?

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
  • Plaats je handen met gespreide vingers op elke kant van je hoofd en maak cirkelvormige bewegingen met je vingertoppen om de hoofdhuid los te maken. Je kunt dit doen om de doorbloeding te stimuleren terwijl je de shampoo inmasseert. Je kunt dit ook doen met olie (jojoba, sesam enz.) of shea butter om erg droog haar te voeden.
  • Een goede manier om de doorbloeding van de hoofdhuid te stimuleren, is erin knijpen. Hoe doe je dat? Leg een hand op elke kant van je hoofd en beweeg ze zachtjes naar elkaar toe. Doe dit altijd van beneden naar boven, vanaf de nek naar voren en vanaf de bovenkant van je oren naar je kruin. Deze richting is dezelfde als die van de bloedstroom en laat het bloed sneller stijgen in je hoofdhuid.
  • Als je neerzit, met je ellebogen op een tafel, kan je je hoofdhuid masseren en bewegen door je vingers te spreiden en te sluiten. Begin bij de nek en ga zo naar boven. Herhaal die beweging in de tegenovergestelde richting, van de voorkant naar de nek...

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina