Eindelijk een volledige beautyverzorging van de hoofdhuid tot in de haarpuntjes

Eindelijk een volledige beautyverzorging van de hoofdhuid tot in de haarpuntjes

Head&Shoulders: shampoo die het haar reinigt, beschermt en voedt van de hoofdhuid tot in de haarpunten:


Troef 1: Reinigen
Verkleinde zinkpartikels met zacht reinigende actieve bestanddelen zorgen voor een weelderig schuim en een diepgaande reiniging van de hoofdhuid. Tegelijk ben je zeker van de best mogelijke bescherming tegen schilfertjes - tot 100% bij geregeld gebruik**. Je haar voelt merkbaar licht en schoon aan.

Troef 2: Beschermen
De zink-micropartikels blijven langer aanwezig op de hoofdhuid -zelfs na het spoelen. Je hoofdhuid ziet er zichtbaar beter uit en symptomen als droogte en jeuk nemen merkbaar af. Ook je hoofdhuid heeft verzorging nodig!

Troef 3: Hydrateren
De 3 Action-formule houdt de hydraterende actieve bestanddelen vast in je haarvezels. Je haar wordt zo zachter en gladder en is meteen diep gehydrateerd.

Ontdek het hele gamma

De perfecte look gecombineerd met stralend gezond haar: het lijkt te mooi om waar te zijn. Maar het werd uitgebreid getest én goed bevonden. De verzorging van je hoofdhuid verdient dus wel degelijk een plekje in je dagelijkse beautyritueel!

Print je € 2,50 korting

* Klinische studie bij 280 personen met zichtbare schilfertjes. 126 daarvan had een vermindering van 100% zichtbare schilfertjes na geregeld gebruik.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Bidon

Bidon

gemeld

ik heb al hele dure champoo's gebruikt en ik ben pas super tevreden, sedert ik Head en shoulders gebruik. Mijn haar is 10 x verbeterd van conditie

  • melden
karin1956

karin1956

gemeld

ik gebruik head en shoulders al jaren , ben zeer tevreden

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...