Feestelijke scheidingen! Op zoek naar een snel feestkapsel?

Feestelijke scheidingen! Op zoek naar een snel feestkapsel?

Zorg ervoor dat je deze kerst niet in de knoop ligt met je haar! We hebben de perfecte haar- en make-upoplossingen voor een snelle transformatie naar een glamoureuze look. Iedereen zal je bewonderen tijdens de feestdagen.


1. Slank met een middenscheiding
Inspiratie voor het haar:
De nieuwe middenscheiding is verzorgd en glanzend, zoals we op de catwalk bij Viktor & Rolf konden zien. "Een middenscheiding verlengt het gezicht en maakt het smaller", legt haarstylist Peter Lux uit. "Maar", waarschuwt hij, "beperk de producten tot een minimum. Zorg ervoor dat het haar goed is voorbereid voor je de deur uitgaat met een glanzende conditioner zoals Pantene Pro V Glad & Zijdezacht Zo zal je geen sterkere stylingproducten nodig hebben voor de wortels."

Make-up voor bij het nieuwe kapsel:
"Een gladde middenscheiding ziet er volwassen en stijlvol uit, vermijd dus zware make-up", aldus Caroline Barnes, celebrity make-upartieste. "Zachte, smokey ogen met een crème blush en een transparante foundation passen perfect."

2. Verzacht je trekken met een zijdelingse scheiding
De lage zijscheiding van Jerry Hall is net op tijd terug voor de feesten. "Een zijscheiding verzacht je gelaatstrekken en zorgt voor een jeugdig effect", aldus Peter Lux. Een last minute feestje? Verander dan van kant voor extra pit. "Een trucje voor meer volume is om je scheiding van kant te veranderen. Toupeer de wortels een beetje en je bent klaar om te vertrekken", legt Peter uit.

Make-up voor bij het nieuwe kapsel:
Forse, afgetekende wenkbrauwen passen perfect bij een grafische zijscheiding. "De wenkbrauwen moeten alle aandacht krijgen. Probeer een oogpotlood in Hazelnoot en hou de oogmake-up zacht en licht. Werk alles af met een donkere kleur voor de lippen voor een Franse filmsterrenlook", suggereert make-upartieste Caroline Barnes.

Pantene

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

3. Voeg theatraliteit toe met sluike achter- en zijkanten.
De snelste manier om theatraliteit toe te voegen aan je outfit is je haar uit je gezicht doen. Haal inspiratie uit de modeshows zoals die van Rochas, waar Eugene Souleiman, haarstylist en ambassadeur voor Wella, gesofisticeerde, naar achteren getrokken paardenstaarten creëerde. "Het is een intellectuele, elegante look", zegt Eugene. Gebruik Vidal Sassoon Haarlak.

Make-up voor bij het nieuwe kapsel:
"Als je geen duidelijke scheiding hebt, heb je wat kleur nodig om de aandacht op het gezicht te richten", verklaart Caroline. "Afhankelijk van je beste troef, probeer je ofwel een felgekleurde lipstick ofwel eyeliner op de onderste wimperrand voor een speels effect."

4. Jeugdige look met een zachte zigzag
De zigzagscheiding uit de jaren 90 is terug, maar zachter en draagbaarder. Catwalk-haarstylist en ambassadeur van Pantene, Sam McKnight, zegt dat het allemaal draait om een 'easy chic' gevoel zoals je op de catwalk kon zien bij Blumarine, Balmain en TopShop Unique. "Creëer een scheiding die een beetje ruw is voor een easy-chic look met een plus", verklaart hij. Je krijgt de look door het haar te scheiden in een ruwe zigzagmiddenscheiding met een kam met fijne tanden. Toupeer het daarna een beetje op de kruin voor een extra sexy uitstraling. Spray er Pantene Pro-V Haarlak over.

Make-up voor bij het nieuwe kapsel:
"Een zachte zigzagscheiding vraagt om een sexy, doorleefde make-up. Gebruik een zwart kohlpotlood aan de binnenrand van het oog en een paarse lipstick die lichtjes met de vinger wordt aangebracht", zegt Caroline.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina