Forever summer voor je haar

Forever summer voor je haar

Je mooie zomerse glow zo lang mogelijk behouden? Dankzij deze deskundige tips blijft het niet bij wensen alleen. Voor de perfecte beautystart van een nieuw seizoen. Zo blijf je ook in de herfst stralen!


SOS zomerhaar
Na de zomer vraagt je haar om extra aandacht. De combinatie van zon, zout zeewater en chloor heeft het droger en brozer gemaakt. Bij beschadigd haar staan de haarschubben open. Daardoor zijn je lokken kwetsbaarder en voelen ze ruw aan. Met een voedende shampoo, een conditioner die je aanbrengt over de hele lengte van je haar en een masker sluiten die haarschubben zich weer. Zo leg je een beschermende film over je haar, waardoor het zacht en glad aanvoelt. Sla de conditioner dus niet over bij een wasbeurt en vervang ‘m één keer per week door een masker voor een extra grote dosis verzorgende bestanddelen.

TIP: breng je masker of je conditioner aan op handdoekdroog haar. Als je haar doornat is, verdunt dat je conditioner of masker en hebben de verzorgende bestanddelen veel minder effect. Verdeel het product over de hele lengte van je haar, maar wees zuinig bij de wortels en royaal naar de punten toe.

Trop is te veel
Je haar kan snel slap en futloos worden door te veel mousse, gel, haarspray en co. Altijd goed doseren en niet te veel product gebruiken, helpt om dat te voorkomen. Heb je toch last van zo’n ‘build-up’, doe dan een kuur van twee weken met een zachte shampoo en gebruik even geen stylingproducten. Zo krijgt je haar weer veerkracht en glans.

Lees zeker ook:
Forever summer voor je huid
Forever summer voor je make-up

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

Crispy rijstspookjes

Crispy rijstspookjes

Crispy -rijstspookjes

Wil je ook wat spookachtige hapjes bereiden voor Halloween? Als je het druk hebt dan word je vast blij van dit makkelijk en snel recept. Het klassiek...

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

zo-maak-je-zelf-ijs-zonder-ijsmachine
8

We zijn dol op de zomer omdat het de ideale reden is om ijsjes te eten! Maar een goed ijsje hoeft niet altijd uit de winkel te komen. En als je dacht dat je geen ijs kon maken omdat je geen dure ijsmachine hebt, dan hoor je vast graag dat je die niet nodig hebt met ons recept voor zelfgemaakt aardbeienijs.

You have already participated to this slideshow
Verzorgingstips voor piekfijn winterhaar

Verzorgingstips voor piekfijn winterhaar

Verzorgingstips voor piekfijn winterhaar

Het seizoen van feestdagen, feestjes en droog, kroezig haar is weer in aantocht. Maar met een beetje extra aandacht kun je je haar glanzend, gezond en in toom houden. Én je zal er geweldig uitzien op al die feestjes en foto’s. Met deze vier tips houd je je haar de hele winter lang in topconditie: