Geen uitgroei te zien

Geen uitgroei te zien

Vanaf de eerste uitgroei, meestal na zes tot acht weken, wil je je haar opnieuw kleuren, maar dat is buiten je overvolle agenda gerekend. Probeer deze trucs om je uitgroei te verbergen.


In 2013 ga ik...

1. Leid af met krullen

Een van de gemakkelijkste manieren om de aandacht af te leiden van je uitgroei is een hoofd vol krullen. Bij haar dat recht en plat tegen je hoofd ligt, is de lijn tussen je wortels en je gekleurd haar beter zichtbaar. Krul je haar en het wordt een beetje zachter. Hetzelfde geldt als je volume aan je wortels geeft.

In 2013 ga ik...

2. Hou het in de band

Hoewel paardenstaarten of andere strakke kapsels je haarwortels kunnen benadrukken, betekent het niet dat je geen makkelijke, net-uit-bedkapsels meer kunt dragen. Hoofddoeken of tulbandachtige banden die je rond je hoofd draait, kunnen wortels bedekken. En je ziet er nog stijlvol uit ook.

In 2013 ga ik...

3. Verander van scheiding

Vaak groeit grijs haar in plukken. Kam je scheiding eens naar de andere kant, misschien zie je daardoor een minder grijs gedeelte van je haar. En wie weet lukt het zelfs door je scheiding een paar centimeter te verplaatsen of gewoon je handen door je haar te halen om het wat warriger te maken.

In 2013 ga ik...

4. Spray droogshampoo

Gekleurde droogshampoos kunnen wortels tijdelijk verbergen. Ze kunnen ook helpen om een brushing langer goed te houden en beschermen tegelijkertijd je kleur tegen verder vervagen. Shampoo en water zijn de aartsvijanden van gekleurd haar. Er bestaan ook tijdelijke haarkleuren die je aanbrengt met een mascara-achtige borstel. Je wast ze gewoon uit met je volgende shampoobeurt.

In 2013 ga ik...

5. Blijf dicht bij je natuurlijke kleur

Als je niet te veel afwijkt van je natuurlijke haarkleur, zullen je wortels ook niet té opvallend uitgroeien. Hou het bij twee tinten lichter of donkerder voor het meest flatterende, geloofwaardige resultaat. Highlights, die alleen stukken van je haar kleuren (tegenover één enkele kleur voor je hele hoofd) groeien ook subtieler uit.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Asperges met zeebaars

Asperges met zeebaars

Asperges met zeebaars

De asperges komen er eindelijk weer aan – hoog tijd dus voor een overheerlijk, gezond en creatief gerecht dat je in enkele minuten op tafel tovert. V...

Spinazie met roerei

Spinazie met roerei

Spinazie met roerei

Wanneer je gehaast aan je dag begint, is het gemakkelijk om je ontbijt over te slaan. Dit leidt echter meestal tot slechte keuzes doorheen de dag. We...

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen
5

Vaak denken kinderen dat de grond de perfecte plaats is voor vuile was… Wil jij liever niet dat je huis eruit ziet alsof er een tornado door heen is getrokken? Dan kunnen deze instructies je zeker en vast helpen. Zo bespaar je eindeloos veel tijd bij het opruimen.

You have already participated to this slideshow
Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Hartige hapjes zijn natuurlijk een beter idee dan zoet snoep. Met deze makkelijke recepten doe je het hele gezin griezelen en gruwelen!