Gezond winterhaar

Gezond winterhaar

Maak je haar winterproof met deze drie snelle tips.


Winterse temperaturen en weersomstandigheden zijn meestal niet echt bevorderlijk voor de toestand van je haar. Koude, regen, sneeuw en wind maken je haar statisch, droog en kroezig. De hitte van de centrale verwarming en vaak mutsen en hoeden dragen verergert de situatie alleen maar.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

gezond winterhaar

Intensieve conditioner
Gebruik minstens één keer per week een intensieve conditioner. Het hoge aandeel beschermende ingrediënten helpt statisch en kroeshaar te verminderen. Dat wordt veroorzaakt door veranderingen in vochtgehalte.

gezond winterhaar

Druppels serum op de haarpunten
Breng na het wassen een paar druppels serum aan op de haarpunten. Hiermee krijg je niet alleen een gezonde glans, maar vermijd je ook statisch haar – vooral belangrijk als je constant mutsen en hoeden op- en afzet tegen de winterkou.

gezond winterhaar

Droog je haar met een handdoek
Droog je haar zoveel mogelijk met een handdoek voor je met de haardroger begint. Daardoor kun je je haar niet alleen beter stylen, het helpt ook droger-gerelateerde schade te vermijden, waardoor je haar er stralend blijft uitzien.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina