Gezond winterhaar

Gezond winterhaar

Maak je haar winterproof met deze drie snelle tips.


Winterse temperaturen en weersomstandigheden zijn meestal niet echt bevorderlijk voor de toestand van je haar. Koude, regen, sneeuw en wind maken je haar statisch, droog en kroezig. De hitte van de centrale verwarming en vaak mutsen en hoeden dragen verergert de situatie alleen maar.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

gezond winterhaar

Intensieve conditioner
Gebruik minstens één keer per week een intensieve conditioner. Het hoge aandeel beschermende ingrediënten helpt statisch en kroeshaar te verminderen. Dat wordt veroorzaakt door veranderingen in vochtgehalte.

gezond winterhaar

Druppels serum op de haarpunten
Breng na het wassen een paar druppels serum aan op de haarpunten. Hiermee krijg je niet alleen een gezonde glans, maar vermijd je ook statisch haar – vooral belangrijk als je constant mutsen en hoeden op- en afzet tegen de winterkou.

gezond winterhaar

Droog je haar met een handdoek
Droog je haar zoveel mogelijk met een handdoek voor je met de haardroger begint. Daardoor kun je je haar niet alleen beter stylen, het helpt ook droger-gerelateerde schade te vermijden, waardoor je haar er stralend blijft uitzien.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Tientallen tips voor een schonere was!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador