winter haar

Gezonde haren voor een aangenamere winter

Koude temperaturen en droge lucht kunnen een nefaste invloed hebben op de staat van ons haar. We kennen allemaal wel levenloos, plat en fijn haar…


De winter kondigt de komst van de eindejaarsfeesten aan, alsook de wintersporten en lange winterwandelingen. Echter, al deze winterperspectieven betekenen ook dat het uitdagender wordt om ons haar goed te verzorgen. Met Pantene zijn de haren zichtbaar gezond tot in de wortel en zijn ze makkelijker te verzorgen en te kammen.

Gezonde haren zijn eenvoudig te behandelen, ongeacht het seizoen. Zo is het natuurlijk ook duidelijk merkbaar dat haren die in hun kern gezond zijn, ook aan de buitenkant er schitterend uitzien. Volume, kleur, densiteit, alles is perfect, ook wanneer we van de koude buitentemperaturen opnieuw ons warme en knusse huis betreden.

1)
Behandel uw haar met een beschermende spray, een conditioner of een kleine hoeveelheid revitaliserende crème. Droog nadien het haar met een föhn en geef wat volume aan uw krullen.
Tip: Altijd het haar vanaf de wortel wassen en verzorgen voor een perfecte stijl.

Pantene

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

2)
Wanneer het haar helemaal droog is, is het tijd om de haarlokken met een krultang te behandelen. U kan ook aan de basis een kleine hoeveelheid conditioner of revitaliserende crème aanbrengen voor een extra glanzend effect.

3)
U bent mooi, met een prachtige stijl.

De deskundige tip van Danilo:
Om soepele en volumineuze krullen te hebben, is het aangeraden om dagelijks aandacht te schenken aan haarzorg. Zo zijn de shampoo, conditioner en een revitaliserende crème essentieel gedurende het hele jaar, maar vooral in de winter.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Ik vind de mousse van Pantene voor gekrulde haar nergens meer. Hoe komt dat?

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...