Graphic Bob – lijkt moeilijk, is het niet

Graphic Bob – lijkt moeilijk, is het niet

Zo’n steile bob die je in sommige modeshows ziet opduiken lijkt misschien onuitvoerbaar, maar kun je ook zelf realiseren. In 1, 2, 3 dan nog. Volg ons stappenplan.


graphic bob

Stap 1: een goede voorbereiding
Zorg voor zacht en goed gehydrateerd haar dat klaar is om gestyled te worden, gebruik daarom een goede shampoo en conditioner. Maak een scherpe scheiding en kam het haar door met een fijne kam.

Stap 2: zorgvuldig föhnen
Borstel het haar door met een platte, vierkante borstel, terwijl je de föhn op het haar gericht houdt. De borstel moet onder het haar gehouden worden en naar de föhn gericht worden.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

graphic bob

Stap 3: in de ban van de tang
Gebruik een stijltang om een steile finish aan te brengen. Zet de stijltang aan de haarpunten en hou ze gedurende een paar seconden vast voor een licht naar binnen vallende, elegante look.…

Eindresultaat: sterk staaltje van styling
Alsof je net van bij de kapper komt, zo perfect ligt je haar. Een elegante, mysterieuze look. Ideaal voor een zakelijke afspraak, in combinatie met een kantooroutfit, maar ook zeer mooi bij een feestelijk jurkje.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador