head&shoulders: test je hoofdhuid

Wist je dat krabben, net als gapen, aanstekelijk werkt? Doe onze videotest en kijk of jij met je handen uit je haar kunt blijven. De tips & tricks om een gevoelige hoofdhuid te verzorgen krijg je er zo bij.


Uit studies blijkt dat het gevoel van jeuk, net als gapen, aanstekelijk werkt. Iemand die zich in de haren krabt of over jeuk of – erger nog – luizen praat, kan je tot krabben aanzetten.

Je uiterlijk bepaalt voor een groot deel de hoeveelheid zelfvertrouwen die je hebt. Ook je haar speelt daar een rol in. Zelfs iets onschuldigs als roos, een geïrriteerde, droge of gevoelige hoofdhuid, kan je zelfvertrouwen doen slinken en ervoor zorgen dat je een aantal leuke dingen laat schieten.

Er bestaat een snelle oplossing voor je probleem. head&shoulders instant relief verzacht en kalmeert je hoofdhuid in een oogwenk. Het verwijdert tot 100% van de roos* door onmiddellijke activering van de MicroZync-formule bij contact met een vette hoofdhuid en oorzaken van irritatie.

Er zijn zo van die momenten waarop je je meteen zelfverzekerd moet voelen. Of het nu om je privéleven of je werk gaat, er is geen plaats voor twijfels en nog minder voor roos en jeuk. Het Instant-gamma van head&shoulders helpt je om de uitdagingen in je leven vol zelfvertrouwen aan te pakken.

*zichtbare roos bij regelmatig gebruik, bij 126 personen is 100% van de zichtbare roos verwijderd (klinische studie bij 280 personen)

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Nanselke

Nanselke

gemeld

Ik ben gestart met de Pantene shampoo en ben heeeeeeeeeeeeeeel tevreden: ruikt heel lekker en mijn haar wordt niet snel vet! Super!

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Hoe zit het met jouw kennis over roos?

Hoe zit het met jouw kennis over roos?

Hoe zit het met jouw kennis over roos?

Roos... Niet het meest hippe gespreksonderwerp, en dat terwijl minstens 1 op de 2 mensen er op een bepaald moment in zijn leven mee te maken heeft. Ook jou kan het dus overkomen. De belangrijkste vragen beantwoord...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Trek de aandacht met prachtig haar, op jouw manier!

Trek de aandacht met prachtig haar, op jouw manier!

Trek de aandacht met prachtig haar, op jouw manier!

Elke dag probeer je er op je best uit te zien. Met je favoriete kleur lipstick, je kenmerkende parfum en je vertrouwde paar hoge – of lage – hakken. Je hele look staat of valt met je haar. Wat als je nu roos hebt, of een gevoelige jeukende hoofdhuid? Al te vaak werd gedacht dat je dan moest kiezen tussen een gezonde hoofdhuid en stralend haar. Maar dat hoeft niet meer...