head&shoulders: test je hoofdhuid

Wist je dat krabben, net als gapen, aanstekelijk werkt? Doe onze videotest en kijk of jij met je handen uit je haar kunt blijven. De tips & tricks om een gevoelige hoofdhuid te verzorgen krijg je er zo bij.


Uit studies blijkt dat het gevoel van jeuk, net als gapen, aanstekelijk werkt. Iemand die zich in de haren krabt of over jeuk of – erger nog – luizen praat, kan je tot krabben aanzetten.

Je uiterlijk bepaalt voor een groot deel de hoeveelheid zelfvertrouwen die je hebt. Ook je haar speelt daar een rol in. Zelfs iets onschuldigs als roos, een geïrriteerde, droge of gevoelige hoofdhuid, kan je zelfvertrouwen doen slinken en ervoor zorgen dat je een aantal leuke dingen laat schieten.

Er bestaat een snelle oplossing voor je probleem. head&shoulders instant relief verzacht en kalmeert je hoofdhuid in een oogwenk. Het verwijdert tot 100% van de roos* door onmiddellijke activering van de MicroZync-formule bij contact met een vette hoofdhuid en oorzaken van irritatie.

Er zijn zo van die momenten waarop je je meteen zelfverzekerd moet voelen. Of het nu om je privéleven of je werk gaat, er is geen plaats voor twijfels en nog minder voor roos en jeuk. Het Instant-gamma van head&shoulders helpt je om de uitdagingen in je leven vol zelfvertrouwen aan te pakken.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

*zichtbare roos bij regelmatig gebruik, bij 126 personen is 100% van de zichtbare roos verwijderd (klinische studie bij 280 personen)

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Nanselke

Nanselke

gemeld

Ik ben gestart met de Pantene shampoo en ben heeeeeeeeeeeeeeel tevreden: ruikt heel lekker en mijn haar wordt niet snel vet! Super!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina