head&shoulders: test je hoofdhuid

Wist je dat krabben, net als gapen, aanstekelijk werkt? Doe onze videotest en kijk of jij met je handen uit je haar kunt blijven. De tips & tricks om een gevoelige hoofdhuid te verzorgen krijg je er zo bij.


Uit studies blijkt dat het gevoel van jeuk, net als gapen, aanstekelijk werkt. Iemand die zich in de haren krabt of over jeuk of – erger nog – luizen praat, kan je tot krabben aanzetten.

Je uiterlijk bepaalt voor een groot deel de hoeveelheid zelfvertrouwen die je hebt. Ook je haar speelt daar een rol in. Zelfs iets onschuldigs als roos, een geïrriteerde, droge of gevoelige hoofdhuid, kan je zelfvertrouwen doen slinken en ervoor zorgen dat je een aantal leuke dingen laat schieten.

Er bestaat een snelle oplossing voor je probleem. head&shoulders instant relief verzacht en kalmeert je hoofdhuid in een oogwenk. Het verwijdert tot 100% van de roos* door onmiddellijke activering van de MicroZync-formule bij contact met een vette hoofdhuid en oorzaken van irritatie.

Er zijn zo van die momenten waarop je je meteen zelfverzekerd moet voelen. Of het nu om je privéleven of je werk gaat, er is geen plaats voor twijfels en nog minder voor roos en jeuk. Het Instant-gamma van head&shoulders helpt je om de uitdagingen in je leven vol zelfvertrouwen aan te pakken.

Head&Shoulders

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

*zichtbare roos bij regelmatig gebruik, bij 126 personen is 100% van de zichtbare roos verwijderd (klinische studie bij 280 personen)

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

yarre94

yarre94

gemeld

Heb de head & shoulders gekregen en Gebruik nu head & shoulders en mijn haarschilfers zijn weg en mijn haar blijft glanzend.

  • melden
Nanselke

Nanselke

gemeld

Ik ben gestart met de Pantene shampoo en ben heeeeeeeeeeeeeeel tevreden: ruikt heel lekker en mijn haar wordt niet snel vet! Super!

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...