head & shoulders

De beschermende & verzorgende shampoo van head & shoulders is super! Zacht en glad haar al na de eerste wasbeurt. Bovendien ruikt hij nog heel lekker ook en heeft hij de andere kenmerken van head & shoulders (Anti-roos) Bedankt zin in meer om deze shampoo te mogen uittesten (geen staaltje maar meteen een volledige bus shampoo!). Een aanrader voor iedereen die verschadigd haar heeft en met roos kampt. Ik hoop nogmaals staaltjes te ontvangen want nieuwe producten leren kennen is super (vooral als ze erg goed zijn!)

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Stalleke41

Stalleke41

gemeld

Ik heb recent de lotion tegen haaruitval uitgeprobeerd, super!! Was eerst terughoudend omdat ik dacht het één grote plakboel zou worden, maar neen en bovendien, ZEER EFFECTIEF! Nooit gedacht, maar TOCH, werkt echt

  • melden
HanneL

HanneL

gemeld

Mijn oude shampoo inruilen voor deze.. Twijfel twijfel.. Dan toch maar een kan gegeven! Ik merk dat het toch beter is om soms eens iets anders te gebruiken. De glans in mijn haar is terug!

  • melden
Watermeloen

Watermeloen

gemeld

Ruikt goed en maakt het haar zacht en fris. Het haar wordt echter snel weer vettig. Ik blijf toch bij mijn vaste merk Ojon.

  • melden
fiekepieke

fiekepieke

gemeld

ruikt wel lekker fris. ik heb dubbel zoveel shampoo moeten gebruiken als normaal voor het zelfde effect. kreeg precies minder schuim.Tijdens het uitspoelen had ik heel veel knopen en dat heb ik normaal niet. Dus daarna heb ik een conditioner moeten gebruiken. ik ben niet overtuigd en ik hou het voorlopig bij mijn l'oreal gamma.

  • melden
anne25

anne25

gemeld

de shampoo ruikt lekker en je voelt je lekker fris na gebruik.

  • melden
Vrouwen onder elkaar, praat mee!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
swifferduster

swifferduster

Geschreven door sarah3 een lid van Zin in meer,11 oktober 2015