Help, grijs haar !

Help, grijs haar !

Sommigen hebben een hekel aan grijs haar, anderen maken er geen probleem van. Eén ding is zeker: of je je grijs haar nu kleurt of niet, een goede verzorging is noodzakelijk voor een mooi resultaat.


Mooi grijs

Hou je van je grijze haar, kies dan voor een actueel kapsel dat je een energieke uitstraling geeft. Denk er ook aan de kleur van je kleding, je make-up én je wenkbrauwen aan te passen aan je haarkleur. Om je haar mooi te houden, bestaan er speciale shampoos en conditioners voor grijs haar. Die producten voorkomen dat je haar stug wordt of er gelig of grauw gaat uitzien.

Grijs haar kleuren

Heb je nog maar enkele grijze haren dan volstaat een kleurspoeling die er geleidelijk uitgewassen wordt. Als je al behoorlijk wat grijs haar hebt, zal je je toevlucht moeten nemen tot een permanente kleuring. Je kunt je haar bij de kapper laten kleuren of zelf in je badkamer aan de slag gaan met een kleurproduct. Volg dan nauwgezet de instructies op de verpakking. Is je haar eenmaal gekleurd, dan blijft het langer glanzend als je shampoo en conditioner voor geverfd haar gebruikt.

Tussentijds uitgroei bijwerken

Eens je je grijs haar verft, moet je er rekening mee houden dat er na enkele weken uitgroei zichtbaar is. Om je uitgroei tussen twee kleuringen door bij te werken, kan je gebruik maken van een bijwerkstift of van een uitgroeiset.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Grijs haar camoufleren

Als je hier en daar grijs bent, kan je de grijze haren minder laten opvallen door je haar een paar tinten lichter te kleuren of door highlights te laten aanbrengen. Je krijgt dan wél een donkerder uitgroei bij de haren die nog niet grijs zijn.

Van geverfd naar grijs haar

Heb je je haar gekleurd maar wil je toch terug naar grijs, dan zit er niets anders op dan de kleur te laten uitgroeien. Je kunt je haar immers niet grijs laten verven. De overgang wordt wél minder opvallend als je je haar blond laten verven of veel blonde highlights laat aanbrengen.

Fabels over grijs haar

* 1 grijs haar uittrekken = 2 in de plaats
* Van stress kan je op één nacht grijs haar krijgen
* Er bestaan producten die het ontstaan van grijs haar vertragen

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

reviewer

reviewer

gemeld

this is a nice article indeed. really like

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...