Het jaar van prachtig haar!

Het jaar van prachtig haar!

Kleine aanpassingen aan je haarritueel kunnen een groot verschil maken. Je hebt geen mega makeover nodig om het nieuwe jaar in te gaan met een geweldig gevoel – leg je haar goed en leer hoe het te verzorgen... hier geeft Pantene-ambassadrice Marie Robinson je wat tips om je op weg te helpen.


Probeer een nieuwe tint

Als je iets lichter, donkerder of met wat minder grijs wilt proberen, zorg er dan voor dat je een kleur kiest die binnen de twee tot drie tinten van je natuurlijke kleur valt, zodat hij nog steeds bij je huid past.

Marie adviseert:

  • Een haarverzorgingsgamma zoals Pantene Pro-V Colour Intensieve Kleur Bescherming, is vast en zeker een goede manier om de structuur van je haar mooi te houden, want we weten allemaal dat kleuring de buitenste beschermlaag van het haar kan beschadigen.
  • Het is niet goed om je haar te vaak te wassen.
  • Verzadig je haar met bijvoorbeeld Pantene Pro-V Kleur Beschermende Spray voor je haar met chloor in aanraking komt (zwembad enz.).

Probeer een nieuwe stijl

Volume – opgestoken of in losse golvende lokken – is zo passé. Steek je je haar altijd op, probeer het dan te stylen met een slag voor een casual, maar vol en golvend effect. Of probeer een gevlochten detail en volg de vlechtentrend.

Pantene

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

Marie adviseert:

  • Gebruik geen stijltoestellen die te warm zijn, pas de temperatuur aan aan jouw haartextuur, zodat je je haar niet verbrandt.

Slimme tip

Marie zegt: "Conditioner, conditioner, conditioner! Haarkleuring kan de buitenste beschermlaag van het haar beschadigen, dus is het altijd goed om het te verzadigen met een leave-in conditioner."

Geef het door – haartips van experten

Wist je dat je je haar het best wast met water dat niet warmer is dan 37°C? Nuttige insider tips van stylist Danilo.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...