Hij houdt van haar

Hij houdt van haar

Mannen en hun kalende kruin: je kunt er veel over vertellen. Waarom vinden ze het zo erg? Wat vinden wij vrouwen ervan? En wat kan je eraan doen?


Hij houdt van haar

Haarverlies en beginnende kaalheid. Hij zal het misschien niet toegeven, maar hij vindt dat érg! Cijfers bewijzen het: een enquête leerde onlangs dat 40% van de mannen liever vrijgezel zou zijn dan kaal. En 20% wordt zelfs gekwetst door grapjes over kaalheid.

Heren, niet camoufleren!
Waarom vinden mannen dat nu zo erg? Omdat ze het belangrijk vinden om er energiek en dynamisch uit te zien. En eerlijk: kaalheid maakt veel mannen ouder. Het goede nieuws is dan weer (dat kan je hem meteen even melden) dat volgens onderzoek de meeste vrouwen kale mannen niet persé onaantrekkelijk vinden. Wél knappen vrouwen af op mannen die hun minimale bezit proberen te camoufleren. Liever een natuurlijke look dan een paar op de hoofdhuid geplakte haren. 88% van de vrouwen heeft dan liever een volledig kale man.

Kapsel kiezen
Heren: een kale kruin camoufleren door er lange lokken overheen te kammen, werkt dus niet. Hoe langer dat haar, hoe meer het de kale plek accentueert. Kort haar is dan een beter idee. Inhammen kan je soms wél verdoezelen, als je haar voor de rest nog sterk en vol is. De kapper kan dan de lokken vooraan iets langer laten, zodat ze over de inhammen vallen. De androgyne look is ook een optie: kort opzij en achteraan, met vooraan een lange pony.

Head&Shoulders

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

Goed verzorgd = half gewonnen
Allereerst: de meeste haargroeimiddeltjes werken niet of amper. Wat wél helpt? Een goede verzorging. Die zal de haaruitval niet stoppen, maar zorgt er wel voor dat het haar zo lang mogelijk in goede conditie blijft en mooi op de hoofdhuid blijft liggen. De hoofdhuid bevat naast haarfollikels ook talgklieren, zweetklieren en zenuwuiteinden. Om die allemaal in balans te houden, is een goede shampoo noodzakelijk. Want wie last heeft van haaruitval, heeft vaak ook last van jeuk, schilfertjes en irritatie. Die dingen die kan je aanpakken met een milde, kalmerende shampoo die je goed uitspoelt, zodat alle zeepresten verwijderd zijn. Door de shampoo goed in de wortels te masseren, stimuleer je bovendien de bloedcirculatie, waardoor de haarfollikels meer voedingsstoffen krijgen. Tenslotte zijn de haarschubben bij goed verzorgd haar gesloten, zodat de haren minder vocht verliezen, beter bestand zijn tegen agressies van buitenaf én minder snel breken.

Shampoo tegen haarverlies
Head & shoulders biedt een reeks shampoos die tegemoetkomen aan verschillende behoeften, stijlen en haartypes Zo is er een shampoo voor meer volume, een die het haar zachter maakt, eentje voor meer glans… Helemaal nieuw is een head & shoulders-shampoo die haarverlies tegengaat door de oorzaken aan te pakken op twee fronten. Enerzijds verzorgt die de haren, zodat ze minder snel afbreken, en anderzijds maakt hij komaf met een droge hoofdhuid en schilfertjes.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...