Hoe creëer je een nieuwe haarstijl?

Hoe creëer je een nieuwe haarstijl?

Vanavond is het partytime! Kleren, schoenen, make-up ... Alles is klaar om jezelf om te toveren tot de belle van het bal en er op je mooist uit te zien. Alleen voor je haar ontbreekt het je soms aan inspiratie of accessoires ... De redactie vertelt hoe je zelf een verleidelijk accessoire voor je haar kunt maken: de headband.


Hoe creëer je een nieuwe haarstijl?

Om een eind te maken aan de kopzorgen over je haar maken we een headband waarmee je je persoonlijkheid accentueert. 


Hoe creëer je een nieuwe haarstijl?

Het is heel eenvoudig om een headband voor vanavond te maken: je koopt ongeveer 20 cm plat elastiek en twee reepjes leer of band. Dan neem je een schaar, sterke lijm en een naald en draad en een centimeter om je hoofdomtrek te bepalen. En je kunt beginnen!

Hoe creëer je een nieuwe haarstijl?

Hoe creëer je een nieuwe haarstijl?

Om de strik te maken knip je een reep leer af van ongeveer 20 cm lang. Je vormt de eerste lus en een tweede, iets kleinere daarboven en lijmt de twee aan elkaar met een druppeltje lijm. Dan doe je hetzelfde aan de andere kant. Het overtollige deel van de strook knip je af.

Hoe creëer je een nieuwe haarstijl?

Om de strik af te maken lijm je een andere strook leer rond het midden. 
Daarna lijm je de strik op een tweede strook leer van 38 cm, ongeveer 25 cm van het ene uiteinde. Om ervoor te zorgen dat de lijm goed houdt en de strik niet halverwege de avond uit elkaar valt, leg je er een paar minuten lang een (zwaar) boek op.

Head&Shoulders

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

Hoe creëer je een nieuwe haarstijl?

Dan begin je met het elastiek. Je maakt een gleufje aan elk einde van de strook leer, ter breedte van het elastiek. Je haalt het elastiek door de eerste gleuf en naait het vast. Daarna leg je de headband op je haar om te kijken hoelang het elastiek moet worden. Denk eraan dat het elastiek een beetje moet uitrekken, anders glijdt de band straks van je hoofd. Als je de goede lengte hebt bepaald, knip je het elastiek af. Haal het door de tweede gleuf in het leer en naai het vast, net als bij de andere kant.

Hoe creëer je een nieuwe haarstijl?

En klaar is kees. Simpel en elegant: fantastisch! Deze keer hebben we gekozen voor leer met een gouden glans om een wat geklede zwarte jurk wat op te fleuren en de aandacht te vestigen op het haar (al is deze kleur natuurlijk altijd perfect voor een feest!) Maar we hebben nu al zin om andere kleuren te proberen en ook originele combinaties te maken met leer en elastiek in verschillende kleuren. Wat denk je van grijs leer met roze elastiek?

Hoe creëer je een nieuwe haarstijl?

Als je veel aandacht trek met je headband, moet je haar natuurlijk wel perfect zitten. En als je je haar los draagt, wil je dat de mensen bij elke beweging denken: hé, dat ruikt lekker! Heerlijk ruikend haar is zo verleidelijk... Verzorg je haar dus goed met de nieuwe shampoo Head & Shoulders Apple Fresh, die roos voor 100% verwijdert* en je haar heerlijk laat ruiken.

Hoe creëer je een nieuwe haarstijl?

De beste shampoo en het leukste accessoire: de toverformule voor verleidelijk haar.
*zichtbare roos, regelmatig gebruik, 126 proefpersonen hebben 100% roos zichtbaar verwijderd (klinisch onderzoek bij 280 proefpersonen)

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...