Hoe maak je een gevlochten knot?

Hoe maak je een gevlochten knot?

‘s Ochtends na het douchen, aankleden en opmaken, is er nooit genoeg tijd over om iets leuks met je haar te doen. Maar het is mogelijk om een mooie knot te maken in slechts een paar minuten. Je moet alleen weten hoe het werkt. Zin in meer legt je stap voor stap uit hoe je zelf een trendy gevlochten knot maakt.


Elke ochtend dezelfde vraag: wat kan ik doen met mijn lange haar? Vooral omdat we niet allemaal stylingexperts zijn, we niet per se veel accessoires hebben en al helemaal niet veel tijd! Maar een unieke stijl hoeft niet zo moeilijk te zijn, wij hebben de oplossing: een gevlochten knot!

Voor een perfect resultaat heb je glad haar nodig dat makkelijk in model te brengen is. Pantene Glad en Zijdezacht is een productlijn die hier ideaal voor is.

Shampoo en conditioner voor perfect glanzend, heerlijk glad haar. Het wekelijkse masker om het effect te versterken en een heel handig product: soufflé (een lichte mousse die het haar voedt) om het haar de ideale textuur te geven om het mooi in model te kunnen brengen.

Als je haar glad en zacht is, kan je aan de slag! Start aan één kant. Neem een lok haar bij je oor en draai de lok om een spiraal te maken. Neem de lok achter het hoofd en draai hem strak aan zodat hij opgedraaid blijft. Houd de eerste spiraal met één hand vast en maak met de andere hand een zelfde soort spiraal achter je andere oor.

Pantene

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

Neem de twee spiralen samen zoals voor een lage paardenstaart. Let op: draai de spiralen goed strak aan zodat ze niet uitzakken!

Nu gaan we vlechten. Afhankelijk van hoe dik je haar is, vlecht je losjes voor een dikke of strak voor een dunne stijl.

Zodra de vlecht klaar is, draai je hem om zichzelf heen in een knotje.

Zet vast met haarspelden. Om te voorkomen dat de knot er te streng uitziet, pluk je aan de zijkanten wat haar los. Dit geeft de look een meer naturel uiterlijk.

En klaar! Een romantische, vrouwelijke stijl in maar een paar minuten. Minimale inspanning, maximaal effect. Perfect!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

speedyvc

gemeld

zo'n artikel spreekt me echt aan, met weinig gesofisticeerde snufjes je haar leuk in model brengen. Morgenochtend zal ik dit uitproberen.

  • melden
peetje11

peetje11

gemeld

Dit ga ik eens proberen. Ziet er mooi uit en te doen.

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina