Trendy kapsels die iedereen het over heeft

Iedereen heeft het over... trendy kapsels

Iedereen heeft het over trendy haarstijlen, dus het is ook tijd voor jou om een nieuwe kapsel te kiezen. Als je voor een retro bob kiest of de nieuwe short cup, ontdek 4 tips van Peter Lux, stilist en creatief directeur van Head&Shoulders.


1. Het hipste kapsel voor 2013

Geen botte, moeilijke kapsels deze lente (oef!): de hipste snit op de catwalk is zacht en flatteert elke leeftijd. Luister maar naar Peter Lux: "De schouderlange bob is de hipste snit - vraag naar zachte, flatterende laagjes die achteraan lichtjes in een puntje worden geknipt - het staat de meeste mensen perfect."

2. Kapsels voor een rond gezicht

"Als je een rond gezicht hebt, blijf je best weg van korte kopjes omdat die de probleemzones gaan accentueren. Probeer liever een lange bob (tot onder de kaakbeenderen) met zachte laagjes rond het gezicht om de gelaatstrekken te verzachten en een afslankend effect te bereiken."

3. Kapsels voor een lang gezicht

"Een pony is perfect om een lang gezicht te doorbreken, of het nu een rechte of lichtjes golvende pony is. Wat haarlengte betreft, kan alles, maar als je voor een kort kopje gaat, laat dan wat haar van achter de oren piepen om de nekpartij te verzachten."

4. Kapsels voor een ovaal gezicht

Goed nieuws. Bij een ovaal gezicht past elk kapsel, zelfs het korte jongenskopje van celebrity's zoals Yasmin Le Bon, Michelle Williams en Rihanna. Maar, "vermijd een middenscheiding die je gezicht langer laat lijken dan het is", aldus Peter.

5. Kapsels voor een breed gezicht

Een lang laagjeskapsel zoals dat van Rosie Hungtington Whitely en Holly Willoughby verzacht een brede kaaklijn. Maar denk ook eens aan kleur. "Kies een tint lichter rond je gezicht om het licht te weerkaatsen en een vrouwelijk silhouet te creëren – volgend seizoen zijn dé haarkleuren honingblond en rijke, diepe bruintinten", zegt Peter.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Hoe zit het met jouw kennis over roos?

Hoe zit het met jouw kennis over roos?

Hoe zit het met jouw kennis over roos?

Roos... Niet het meest hippe gespreksonderwerp, en dat terwijl minstens 1 op de 2 mensen er op een bepaald moment in zijn leven mee te maken heeft. Ook jou kan het dus overkomen. De belangrijkste vragen beantwoord...

Verrassingsbrood én champagne

Verrassingsbrood én champagne

pain-surprise

Snijd de hoed van het brood en 1 cm van de korst onderaan. Gebruik een mes met een lang en fijn lemmet om het kruim rondom los te snijden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Trek de aandacht met prachtig haar, op jouw manier!

Trek de aandacht met prachtig haar, op jouw manier!

Trek de aandacht met prachtig haar, op jouw manier!

Elke dag probeer je er op je best uit te zien. Met je favoriete kleur lipstick, je kenmerkende parfum en je vertrouwde paar hoge – of lage – hakken. Je hele look staat of valt met je haar. Wat als je nu roos hebt, of een gevoelige jeukende hoofdhuid? Al te vaak werd gedacht dat je dan moest kiezen tussen een gezonde hoofdhuid en stralend haar. Maar dat hoeft niet meer...

Broccoliburgers

Broccoliburgers

Broccoliburgers

Oogsten de groene boompjes maar matig succes op het bord, verwerk ze dan eens tot een burger. Meng met aardappels, voeg er een handvol kruiden aan to...