Iedereen heeft het over... trendy kapsels

Trendy kapsels die iedereen het over heeft

Iedereen heeft het over trendy haarstijlen, dus het is ook tijd voor jou om een nieuwe kapsel te kiezen. Als je voor een retro bob kiest of de nieuwe short cup, ontdek 4 tips van Peter Lux, stilist en creatief directeur van Head&Shoulders.


1. Het hipste kapsel voor 2013

Geen botte, moeilijke kapsels deze lente (oef!): de hipste snit op de catwalk is zacht en flatteert elke leeftijd. Luister maar naar Peter Lux: "De schouderlange bob is de hipste snit - vraag naar zachte, flatterende laagjes die achteraan lichtjes in een puntje worden geknipt - het staat de meeste mensen perfect."

2. Kapsels voor een rond gezicht

"Als je een rond gezicht hebt, blijf je best weg van korte kopjes omdat die de probleemzones gaan accentueren. Probeer liever een lange bob (tot onder de kaakbeenderen) met zachte laagjes rond het gezicht om de gelaatstrekken te verzachten en een afslankend effect te bereiken."

3. Kapsels voor een lang gezicht

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

"Een pony is perfect om een lang gezicht te doorbreken, of het nu een rechte of lichtjes golvende pony is. Wat haarlengte betreft, kan alles, maar als je voor een kort kopje gaat, laat dan wat haar van achter de oren piepen om de nekpartij te verzachten."

4. Kapsels voor een ovaal gezicht

Goed nieuws. Bij een ovaal gezicht past elk kapsel, zelfs het korte jongenskopje van celebrity's zoals Yasmin Le Bon, Michelle Williams en Rihanna. Maar, "vermijd een middenscheiding die je gezicht langer laat lijken dan het is", aldus Peter.

5. Kapsels voor een breed gezicht

Een lang laagjeskapsel zoals dat van Rosie Hungtington Whitely en Holly Willoughby verzacht een brede kaaklijn. Maar denk ook eens aan kleur. "Kies een tint lichter rond je gezicht om het licht te weerkaatsen en een vrouwelijk silhouet te creëren – volgend seizoen zijn dé haarkleuren honingblond en rijke, diepe bruintinten", zegt Peter.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie