Innovatieve haartechnologie

Innovatieve haartechnologie

Grootse haartechnologie met de nieuwe collecties head&shoulders dik&sterk en anti-haaruitval.


Dun, futloos haar is een probleem waarmee iedereen vroeg of laat geconfronteerd wordt. Het heeft invloed op hoe je je voelt en uiteindelijk ook op je zelfvertrouwen. Daarom ontwikkelden de wetenschappers van head&shoulders baanbrekende producten die het haar dikker en voller maken. Ze ontdekten dat beschadigd haar een belangrijke reden is voor haaruitval. De producten die zij creëerden, zorgen voor haar dat sterker en weerbaarder is met als resultaat een vollere en dikkere haardos.

De head&shoulders dik&sterk collectie werd speciaal ontwikkeld voor vrouwen die graag voller haar met meer volume willen. De collectie bestaat uit een shampoo, conditioner en een innovatieve Verdikkende Behandeling. De head&shoulders Behandeling voor Extra Dik Haar voor vrouwen bevat een intelligente mix van vitamines in het ‘complex met drievoudige werking’. Het bevat Vitamine B5, gekend voor zijn verzachtende en voedende kwaliteiten en Vitamine B3 wat de hoofdhuid versterkt om haaruitval te voorkomen. De formule werd speciaal ontwikkeld om iedere aparte haarvezel te beschermen en verstevigen.
 
Dunner wordend haar is ook een belangrijk probleem voor mannen. Daarom gebruikte head&shoulders de jarenlange expertise in het verzorgen van haar en hoofdhuid om een innovatieve Collectie voor mannen te ontwikkelen. De anti-haaruitval Collectie bestaat uit een Shampoo, 2-in-1 Shampoo en Tonic. De anti-haaruitval Tonic voor mannen bevat een actieve formule met cafeïne. Dit bevordert de microcirculatie en verbetert de doorbloeding. De Tonic geeft onmiddellijk zichtbare resultaten vanaf het eerste gebruik en verbetert ook de gezondheid van het haar op lange termijn.

Head&Shoulders

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

Het geheim van goed uitziend, voller haar ligt in een gezonde hoofdhuid zowel als de goede verzorging van de haarvezel zelf. Head&shoulders is al meer dan 60 jaar dé expert in het behandelen van roos. De nieuwe dik&sterk Behandeling en de anti-haaruitval Tonic komen dan ook voort uit deze kennis om het haar te beschermen en verbeteren, voor nu en voor later. Gebruik deze producten in combinatie met de head&shoulders Collecties voor een all-round bescherming en beter haar. Het resultaat? Voller, sterker en benijdenswaardig haar!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...