Innovatieve haartechnologie

Innovatieve haartechnologie

Grootse haartechnologie met de nieuwe collecties head&shoulders dik&sterk en anti-haaruitval.


Dun, futloos haar is een probleem waarmee iedereen vroeg of laat geconfronteerd wordt. Het heeft invloed op hoe je je voelt en uiteindelijk ook op je zelfvertrouwen. Daarom ontwikkelden de wetenschappers van head&shoulders baanbrekende producten die het haar dikker en voller maken. Ze ontdekten dat beschadigd haar een belangrijke reden is voor haaruitval. De producten die zij creëerden, zorgen voor haar dat sterker en weerbaarder is met als resultaat een vollere en dikkere haardos.

De head&shoulders dik&sterk collectie werd speciaal ontwikkeld voor vrouwen die graag voller haar met meer volume willen. De collectie bestaat uit een shampoo, conditioner en een innovatieve Verdikkende Behandeling. De head&shoulders Behandeling voor Extra Dik Haar voor vrouwen bevat een intelligente mix van vitamines in het ‘complex met drievoudige werking’. Het bevat Vitamine B5, gekend voor zijn verzachtende en voedende kwaliteiten en Vitamine B3 wat de hoofdhuid versterkt om haaruitval te voorkomen. De formule werd speciaal ontwikkeld om iedere aparte haarvezel te beschermen en verstevigen.
 
Dunner wordend haar is ook een belangrijk probleem voor mannen. Daarom gebruikte head&shoulders de jarenlange expertise in het verzorgen van haar en hoofdhuid om een innovatieve Collectie voor mannen te ontwikkelen. De anti-haaruitval Collectie bestaat uit een Shampoo, 2-in-1 Shampoo en Tonic. De anti-haaruitval Tonic voor mannen bevat een actieve formule met cafeïne. Dit bevordert de microcirculatie en verbetert de doorbloeding. De Tonic geeft onmiddellijk zichtbare resultaten vanaf het eerste gebruik en verbetert ook de gezondheid van het haar op lange termijn.

Het geheim van goed uitziend, voller haar ligt in een gezonde hoofdhuid zowel als de goede verzorging van de haarvezel zelf. Head&shoulders is al meer dan 60 jaar dé expert in het behandelen van roos. De nieuwe dik&sterk Behandeling en de anti-haaruitval Tonic komen dan ook voort uit deze kennis om het haar te beschermen en verbeteren, voor nu en voor later. Gebruik deze producten in combinatie met de head&shoulders Collecties voor een all-round bescherming en beter haar. Het resultaat? Voller, sterker en benijdenswaardig haar!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Hoe zit het met jouw kennis over roos?

Hoe zit het met jouw kennis over roos?

Hoe zit het met jouw kennis over roos?

Roos... Niet het meest hippe gespreksonderwerp, en dat terwijl minstens 1 op de 2 mensen er op een bepaald moment in zijn leven mee te maken heeft. Ook jou kan het dus overkomen. De belangrijkste vragen beantwoord...

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Pantene classiek

Pantene classiek

Geschreven door Gngngn een lid van Zin in meer,23 september 2015

Trek de aandacht met prachtig haar, op jouw manier!

Trek de aandacht met prachtig haar, op jouw manier!

Trek de aandacht met prachtig haar, op jouw manier!

Elke dag probeer je er op je best uit te zien. Met je favoriete kleur lipstick, je kenmerkende parfum en je vertrouwde paar hoge – of lage – hakken. Je hele look staat of valt met je haar. Wat als je nu roos hebt, of een gevoelige jeukende hoofdhuid? Al te vaak werd gedacht dat je dan moest kiezen tussen een gezonde hoofdhuid en stralend haar. Maar dat hoeft niet meer...

Crispy rijstspookjes

Crispy rijstspookjes

Crispy -rijstspookjes

Wil je ook wat spookachtige hapjes bereiden voor Halloween? Als je het druk hebt dan word je vast blij van dit makkelijk en snel recept. Het klassiek...