Je haar beu? Kleine ingreepjes helpen!

Je haar beu? Kleine ingreepjes helpen!

Hoe komt dat toch? Gisteren was je nog blij met je haar en vandaag lijkt het nergens meer op. Naar de kapper dan maar? Maar eigenlijk wilde je het laten groeien, want lang haar wordt de hit deze zomer… onze trucs zijn goed voor je looks en je geduld!


Je haar beu? Kleine ingreepjes helpen!

je haar beuReageer niet impulsief
Zet niet meteen de schaar in je haar, maar verwen het met een nieuwe shampoo of haarmaskertje. En koop een stijl- of krultang als je die nog niet hebt. Mooie krullen, meer volume of een glad glanzend kapsel… het lukt je in een oogwenk en maakt het wachten op je gedroomde zomerkapsel een stuk makkelijker.

Verleg de aandacht
Het klinkt misschien raar, maar vaak ben je gewoon niet tevreden met je uiterlijk in het algemeen en dat projecteer je dan op je kapsel. Een nieuw make-up, een nieuwe kleur lippenstift of een nieuw truitje helpen om de aandacht van je haar af te leiden… en voorkomen dat je meteen drastisch de schaar in je haar laat zetten.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

je haar beuStap-voor-stap
Drastische veranderingen zijn zelden een goed idee. Van lang naar kort, van blond naar donker en omgekeerd zijn grote veranderingen waar je vaak spijt van krijgt (vooral van lang naar kort!). Kies dus liever voor een stap-voor-stap aanpak. Begin met een kleine verandering zoals een ander kleurtje of nieuwe lokken, leg er krullen of style het juist strak. In overleg met je kapper kan je het ook een klein beetje laten bijknippen, om zo geleidelijk naar je nieuw kapsel toe te werken.

Bang voor de tang?
Er werd lang beweerd dat haardrogers en krul- en stijltangen slecht zijn voor je haar. Ze zouden het droog, broos en dof maken, je kleuring in no time om zeep helpen… Fabeltjes! Het nieuwe gamma Braun Satin Hair Colour ‘haarwenners’ helpt je in geen tijd en in alle zachtheid aan een prachtige nieuw hairlook. Misschien als valentijncadeau-ideetje influisteren? Piep al eens op de Braun site, dan kies je precies wat je wilt!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

janedoe18

janedoe18

gemeld

werd lang beweerd dat haardrogers en krul- en stijltangen slecht zijn voor je haar. Ze zouden het droog, broos en dof maken, je kleuring in no time om zeep helpen… Fabeltjes! Het nieuwe gamma Braun Satin Hair Colour ‘haarwenners’ helpt je in geen tijd en in alle zachtheid aan een prachtige nieuw hairlook. Misschien als valentijncadeau-ideetje influisteren? Piep al eens op de Braun site, dan kies je precies wat je wilt!

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...