Jouw geheim voor glanzend haar

Jouw geheim voor glanzend haar

Onze Ambassadors zijn pas écht betrokken Ambassadors. Op onze vraag ‘wat is jouw geheim om glanzend haar te krijgen?’ stroomden de reacties binnen. Dit zijn de negen toptips.


 1. “Ik gebruik twee keer per week een conditioner waardoor mijn haar er altijd glanzend uitziet.”
  (Ambassador Molla)

 2. “Ik merk dat mijn haar langer glanst als ik het droog vóór het borstelen. Ik probeer het ook zo weinig mogelijk te föhnen.”
  (Ambassador Anneke)

 3. Arganolie!”
  (Ambassador DivaIn TheDark)

 4. “Ik kam met een goede haarborstel van Mason Pearson.”
  (Ambassador Solange)

 5. “Na het wassen gebruik ik een stylingspray op vochtig haar. Het glanst altijd mooi!”
  (Ambassador Sylvie1991)

 6. “Elke wasbeurt gebruik ik een conditioner. Voor ik het föhn, breng ik mousse aan. En als laatste eenmaal per week een haarmasker! Glans gegarandeerd!!!”
  (Ambassador Saar501)

 7. “Ik zal altijd eerst mijn lange haren goed uitborstelen voor ik ze ga wassen. Van andere tips die ik ooit kreeg, weet ik dat je nooit direct je haren mag kammen na het wassen omdat het dan zo broos is en dan breekt het aan de punten vaak af.”
  (Ambassador Fleurske)

 8. “Een maskertje twintig minuten laten inwerken en dan uitspoelen met koud water.”
  (Ambassador Ilse86)

 9. “Ik gebruik altijd een serum. Eerst was ik mijn haar met shampoo, breng ik conditioner aan en spoel ik alles goed uit. Daarna breng ik een klein hoeveelheid serum aan in mijn haar, op handdoekdroog haar dus. Erna laat ik het eventjes aan de lucht drogen. Als het nog wat vochtig is, gebruik ik de haardroger. Als het volledig droog is, gebruik ik weer een heel klein beetje serum om de glans te krijgen en om geen pluizig haar meer te hebben.”
  (Ambassador Alexandra009)

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Ontdek meer over het Pantene-Ambassadorproject.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Interieuradvies van pro’s
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina