Kies je ideale bruidskapsel

Kies je ideale bruidskapsel

Je bruiloft is de belangrijkste dag van je leven en je bruidskapsel is op die dag één van de grootste blikvangers. Reden genoeg dus om niets aan het toeval over te laten. Een goede voorbereiding is het halve werk.


Kies je bruidskapsel met zorg

Heb je je jurk uitgekozen, fotografeer die dan reeds in de winkel, bij voorkeur terwijl je de jurk zelf aanhebt. Als je de foto meeneemt naar je kapper, kan die je bruidskapsel aanpassen aan de stijl van je jurk. Breng ook de haaraccessoires mee die je wilt gebruiken, zelfs als het verse bloemen zijn. In het ideale geval laat je ook je proefmake-up bij de kapper aanbrengen. Zo zie je je gezicht meteen in vol ornaat en kom je op de grote dag niet voor onaangename verrassingen te staan.

Haal inspiratie uit bruidsmagazines

Om ideeën voor bruidskapsels op te doen, kun je eens grasduinen door bruidsmagazines. Selecteer enkele bruidskapsels, laat ze op voorhand door je kapper creëren en maak er meteen ook een foto van. Thuis kun je dan op je gemak kijken welk bruidskapsel je het meest bevalt. Op je trouwdag neem je je favoriete foto mee naar de kapper zodat die precies weet hoe het moet.

Gezond haar is een must voor een mooi bruidskapsel

Een mooi en glanzend bruidskapsel krijg je niet van vandaag op morgen. Je kunt best al enkele maanden op voorhand beginnen met je haar extra te verzorgen. Verwen je haar wekelijks met een masker en geef je hoofdhuid regelmatig een massage. Vermijd het onnodig gebruik van stylingapparaten en warmtetoepassingen. Eet zo gezond mogelijk en neem eventueel voedingssupplementen in die een gezonde haargroei stimuleren.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Geen roos in je bruidskapsel

Roos in je bruidskapsel is uiteraard uit den boze. Heb je last van roos, begin dan op tijd met de behandeling ervan. Gebruik antiroosshampoo en conditioner die aangepast zijn aan je haartype.

Bruidskapsel in een nieuw kleurtje

Als je je haar voor de gelegenheid in een andere kleur wilt verven, probeer dat dan een tweetal weken voor de bruiloft uit. Zo krijg je zelf de tijd om aan de kleur te wennen en is er op je huwelijksdag geen uitgroei. En als je niet tevreden bent over de kleur, is er nog tijd genoeg om alles te herstellen.

Je bruidskapsel moet bij je passen

Of je nu kort, halflang of lang haar hebt, een sluik kapsel, weelderige krullen of een knot, het voornaamste is dat je bruidskapsel prettig en comfortabel aanvoelt en past bij je persoonlijkheid.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...