Kies je kapsel, kies je look

Kies je kapsel, kies je look

Of het nu krullen, meer volume of perfect glad haar is, ga voor het kapsel van je dromen.


Krullen

Heb je steil haar en wil je graag mooie krullen, dan zijn warmterollers precies wat je nodig hebt. Rol ze in net gewassen, droog haar en wacht tot ze afgekoeld zijn. Werk daarna af met een crème om je krullen te accentueren. Als je al een slag in je haar hebt, volstaat het wat krulverstevigende mousse over je haar te verdelen en het droog te föhnen met het brede opzetstuk van je haardroger. Eens je meer volume in je haar hebt gekregen, kan je afwerken met de krultang.

krullen_steil_haar

Glad en glanzend haar

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
Een stijltang zorgt voor mooi steil haar. Let wel op dat je ze niet te lang op één plek houdt maar laat ze rustig door je droge haar glijden. Gebruik bij het ontkrullen altijd een product dat je haar beschermt tegen de hitte. Als je haar de neiging heeft alle kanten op te springen, kan je ook een gladmakende shampoo of een hydraterend masker gebruiken. Voor extra glans spoel je je haar na het wassen met koud water.

Meer volume in krullend of steil haar

krullen_steil_haar

Je haar ondersteboven drogen is de geheime tip om meer volume in je haar te krijgen. Richt de föhn dan naar beneden langs je haar, waardoor de haarschubben mooi gesloten blijven. Als je een conditioner gebruikt, mag je deze enkel op je haarwortels aanbrengen. Volumemousse kan je wel over de volledige haarlengte aanbrengen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...