Kortingsbon Panténe

Ik heb een bon toegestuurd gekregen van panténe en ben die natuurlijk direct gaan halen. Ikzelf kocht bijna nooit panténe omdat ik het wat aan de dure kant vond. Maar moet zeggen dat ik best heel tevreden ben, ik kocht de panténe classique en mijn haar voelde niet droog aan na het drogen , wat ik met andere shampoo's altijd heb ( sinds na mijn zwangerschappen). Dus beveel ik graag panténe aan voor mensen met droog haar!! Ik zal er nu altijd een fles v in huis hebben!! :) Ik hoop dat er evenveel mensen zo blij zijn als mij !

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Mamaatje

Mamaatje

gemeld

Hallo, iets meer dan een maand geleden ging ik de pantène anti Roos halen in de winkel. Na een maand gebruik van deze shampoo (3x per week) kan ik met trots zeggen dat mijn haar roosvrij is, zalig!! Terug zwarte bovenkledij kunnen dragen zonder zorgen! Mijn haar ruikt ook heerlijk fris, een echte aanrader!

  • melden
Anneke86

Anneke86

gemeld

Bedankt voor de gratis bon! Ik heb de anti roos shampoo gekocht en ben echt zeer tevreden! Ik zal deze shampoo nog kopen.

  • melden
scoebiedoe

scoebiedoe

gemeld

bedankt zin in meer voor de gratis bon van pantene, ik heb de anti-roos shampoo meegebracht, heerlijke geur, mijn hoofdhuid jeukt niet(wat met een andere shampoo wel het geval was) het lijkt of mijn haar meer volume heeft, het voelt zachter aan, dus echt een aanrader!!!

  • melden
Cat_369

Cat_369

gemeld

Ik kreeg mijn bon van Pantene in de bus en ben er meteen om geweest. Heerlijke geur bovendien en mijn haar heeft een schitterende glans. Super tevreden!

  • melden
amber108

amber108

gemeld

vandaag ook een gratis bon gekregen,morgen ga ik naar de winkel om de conditioner te halen,van de shampoo ben ik al supertevreden,eens benieuwd of dit kadootje ook meevalt :)

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

5 vaatwasmythes ontkracht

5 vaatwasmythes ontkracht

5 vaatwasmythes ontkracht

Voorspoelen: feit of mythe?
 De voorspoelmythe is al even hardnekkig als de vlekken op je ovenschotel, want de nieuwe formule van Dreft vaatwas spoelt alle etensresten moeiteloos weg zonder dat je nog hoeft voor te spoelen. De innovatie-experten van Dreft lieten zich inspireren op enzymen in je mond om een unieke mix van ingrediënten te creëren om voedsel af te breken in kleine deeltjes alvorens ze weg te wassen. Dankzij Dreft bespaar je dus water én tijd! En het allermooiste: de tabletten verwijderen
zelfs het vet van je filter, en houden je onmisbare keukenmaatje dus helemaal in topconditie. www.dreftafwas.be

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie

Oefening baart kunst

Oefening baart kunst

Oefening baart kunst

Iedereen weet dat sommige kookklusjes lastiger zijn dan andere en dat niet alles perfect lukt de eerste keer. ‘Oefening baart kunst’, zeggen ze dan, toch?

Besparen

Besparen

Geschreven door saarke een lid van Zin in meer,04 september 2016