Onze haar experte Loredana Danese

Onze haar experte Loredana Danese

Loredana houdt van creatieve kapsels waar je eigen persoonlijkheid vanaf spat


Loredana Danese
Deze Limburgse met Italiaanse roots leerde de technische kneepjes al van jongs af in Salone Creativo, het kapsalon van haar vader waar zij nu mee aan het roer staat. Intussen werd ze al driemaal Belgisch kampioen Haarkappen en Vice-President op het wereldkampioenschap in Thailand. In België sleepte ze de nationale hoofdprijs in de wacht voor ‘Wella Young Talent’ en ‘Wella Color’, waarmee ze ons land vertegenwoordigde op de International Trend Vision Awards in Barcelona, Berlijn en Parijs. Ze won de categorie ‘Alternative’ op de Hairdressers Awards en werd finalist op verschillende wedstrijden in Parijs, Milaan, Barcelona, Düsseldorf en Moskou. Loredana houdt van creatieve kapsels waar je eigen persoonlijkheid vanaf spat; haar inspiratie haalt ze dan ook vaak uit het straatbeeld van hippe steden als Londen.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Ulrike

Ulrike

gemeld

Ik had het geluk haar te ontmoeten met pinkstermaandag. Ze doet dat super en was tevreden met haar tips!

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy