Onze haar experte Loredana Danese

Onze haar experte Loredana Danese

Loredana houdt van creatieve kapsels waar je eigen persoonlijkheid vanaf spat


Loredana Danese
Deze Limburgse met Italiaanse roots leerde de technische kneepjes al van jongs af in Salone Creativo, het kapsalon van haar vader waar zij nu mee aan het roer staat. Intussen werd ze al driemaal Belgisch kampioen Haarkappen en Vice-President op het wereldkampioenschap in Thailand. In België sleepte ze de nationale hoofdprijs in de wacht voor ‘Wella Young Talent’ en ‘Wella Color’, waarmee ze ons land vertegenwoordigde op de International Trend Vision Awards in Barcelona, Berlijn en Parijs. Ze won de categorie ‘Alternative’ op de Hairdressers Awards en werd finalist op verschillende wedstrijden in Parijs, Milaan, Barcelona, Düsseldorf en Moskou. Loredana houdt van creatieve kapsels waar je eigen persoonlijkheid vanaf spat; haar inspiratie haalt ze dan ook vaak uit het straatbeeld van hippe steden als Londen.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Ulrike

Ulrike

gemeld

Ik had het geluk haar te ontmoeten met pinkstermaandag. Ze doet dat super en was tevreden met haar tips!

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

Loredana Danese en lezeres Hilde

Loredana Danese en lezeres Hilde

Loredana Danese en lezeres Hilde

Op zoek naar een elegant en simpel opsteekkapsel? Loredana Danese, hairstylist van StyleUnited, en lezeres Hilde laten je zien hoe ook jij in enkele eenvoudige stappen een klassevolle look creëert.

Crispy rijstspookjes

Crispy rijstspookjes

Crispy -rijstspookjes

Wil je ook wat spookachtige hapjes bereiden voor Halloween? Als je het druk hebt dan word je vast blij van dit makkelijk en snel recept. Het klassiek...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow