Maak indruk met een mooie, volle haardos

Maak indruk met een mooie, volle haardos

Met futloos haar zou je je vaak liever verstoppen. Met deze nieuwe, innovatieve methode in drie simpele stappen, zal je haar nooit meer een reden zijn om binnen te blijven.


Zelfs als je een top-outfit hebt gekozen en je make-up in alle perfectie hebt aangebracht, kan futloos, dof haar je zelfvertrouwen compleet onderuit halen. Om je geweldig te voelen, heb je ook geweldig haar nodig! 

Wat je eet, hoeveel stress je hebt, hoeveel slaap je krijgt en zelfs het weer hebben invloed op hoe jouw haar eruit ziet en voelt. Wie dikkere, vollere lokken wil, moet zorgen voor gezond haar van wortel tot punt. Dankzij een nieuwe aanpak van head&shoulders wordt je haar tot twee keer dikker en heeft een onmiddellijk wow effect. Zeg vaarwel aan lusteloos, levenloos haar!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De head&shoulders dik&sterk collectie bestaat uit een shampoo, conditioner en innovatieve dik&sterk Extra Verdikkende Behandeling. De Behandeling bevat een innovatief complex met drievoudige werking voor onmiddellijk zichtbare resultaten en blijvend, voller, weerbaarder haar. De shampoo en conditioner werken samen voor lange termijn resultaten die de gezondheid van de hoofdhuid en het haar bevorderen. De producten bevatten uiteraard ook de technologie waar head&shoulders zo voor gekend is zodat je altijd 100% roosvrij voor de dag komt.

Zo gemakkelijk is het dus om haar te krijgen waar je trots op kan zijn. Nu kan je haar er net zo geweldig uitzien als jijzelf. Met dubbel volume is het hoog tijd om dubbel zoveel indruk te maken.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador