Maak indruk met een mooie, volle haardos

Maak indruk met een mooie, volle haardos

Met futloos haar zou je je vaak liever verstoppen. Met deze nieuwe, innovatieve methode in drie simpele stappen, zal je haar nooit meer een reden zijn om binnen te blijven.


Zelfs als je een top-outfit hebt gekozen en je make-up in alle perfectie hebt aangebracht, kan futloos, dof haar je zelfvertrouwen compleet onderuit halen. Om je geweldig te voelen, heb je ook geweldig haar nodig! 

Wat je eet, hoeveel stress je hebt, hoeveel slaap je krijgt en zelfs het weer hebben invloed op hoe jouw haar eruit ziet en voelt. Wie dikkere, vollere lokken wil, moet zorgen voor gezond haar van wortel tot punt. Dankzij een nieuwe aanpak van head&shoulders wordt je haar tot twee keer dikker en heeft een onmiddellijk wow effect. Zeg vaarwel aan lusteloos, levenloos haar!

Head&Shoulders

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

De head&shoulders dik&sterk collectie bestaat uit een shampoo, conditioner en innovatieve dik&sterk Extra Verdikkende Behandeling. De Behandeling bevat een innovatief complex met drievoudige werking voor onmiddellijk zichtbare resultaten en blijvend, voller, weerbaarder haar. De shampoo en conditioner werken samen voor lange termijn resultaten die de gezondheid van de hoofdhuid en het haar bevorderen. De producten bevatten uiteraard ook de technologie waar head&shoulders zo voor gekend is zodat je altijd 100% roosvrij voor de dag komt.

Zo gemakkelijk is het dus om haar te krijgen waar je trots op kan zijn. Nu kan je haar er net zo geweldig uitzien als jijzelf. Met dubbel volume is het hoog tijd om dubbel zoveel indruk te maken.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...