Maak zelf golvend haar

Maak zelf golvend haar

Met dit stijlgeheim maak je zelf in een handomdraai een perfecte, zachte look voor een avondje uit.


golvend haar

Stap 1. Bescherm je haar
Gebruik een hittebeschermende spray vooraleer je begint met föhnen. Zo zijn je lokken goed beschermd tegen de warmte van de haardroger.

Stap 2. Föhn
Droog je haren met een platte borstel. Richt de droger naar beneden zodat het haar dicht tegen de hoofdhuid mooi glaa blijft. Dit helpt je haar er glanzend uit te zien.

golvend haar

Stap 3. Krul je haar
Maak krullen met een krultang door een haarlok van boven naar onder rond het ijzer te draaien.

Stap 4. Speld vast
Rol de krul uit en maak deze vast met een haarspeld. Verwijder de speld niet vooraleer je haar volledig is afgekoeld, want dan zakken de krullen uit.

Stap 5. Maak los
Verwijder de haarspelden en maak de krullen met je vingers los, niet met een borstel. Strijk de uiteinden van het haar glad en accentueer de golven met behulp van haarserum. Een beetje haarlak houdt je kapsel perfect in model.

Fast Fix
Als je haar gemakkelijk kroest in de winter, gebruik dan wat minder hitte bij het stijlen. Regelmatig gebruik van haardrogers, stijltangen, krultangen en dergelijke maken het haar droog waardoor het begint te kroezen. Dus verminder de warmte op je haar en gebruik altijd een hittebeschermende spray voor je begint met stijlen.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Steek je haar eens nonchalant op

Steek je haar eens nonchalant op

Steek je haar eens nonchalant op

Iedereen is weg van eenvoudige haarstijlen die knallen. Dit kapsel is zeer eenvoudig, fantastisch en hip. Celebrities dragen het hoog op hun hoofd of in een rondgedraaid dotje... Haarlokken gaan de hoogte in.

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

zo-maak-je-zelf-ijs-zonder-ijsmachine
8

We zijn dol op de zomer omdat het de ideale reden is om ijsjes te eten! Maar een goed ijsje hoeft niet altijd uit de winkel te komen. En als je dacht dat je geen ijs kon maken omdat je geen dure ijsmachine hebt, dan hoor je vast graag dat je die niet nodig hebt met ons recept voor zelfgemaakt aardbeienijs.

You have already participated to this slideshow
Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen is een heerlijk, voedzaam bijgerecht. Gebruik pompoenpitten voor een knapperige touch. Lekker bij bijvoorbeeld geroosterd varkens...

De chignon, een tijdloos en stijlvol knotje

De chignon, een tijdloos en stijlvol knotje

De chignon, een tijdloos en stijlvol knotje

De chignon, een tijdloos en stijlvol knotje dat je absoluut eens moet proberen. Dit opgestoken kapsel past perfect bij elke gelegenheid en mits een paar kleine veranderingen en wat krullen erbij, is het zelfs geschikt voor een huwelijk.