Maak zelf golvend haar

Maak zelf golvend haar

Met dit stijlgeheim maak je zelf in een handomdraai een perfecte, zachte look voor een avondje uit.


golvend haar

Stap 1. Bescherm je haar
Gebruik een hittebeschermende spray vooraleer je begint met föhnen. Zo zijn je lokken goed beschermd tegen de warmte van de haardroger.

Stap 2. Föhn
Droog je haren met een platte borstel. Richt de droger naar beneden zodat het haar dicht tegen de hoofdhuid mooi glaa blijft. Dit helpt je haar er glanzend uit te zien.

golvend haar

Stap 3. Krul je haar
Maak krullen met een krultang door een haarlok van boven naar onder rond het ijzer te draaien.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 4. Speld vast
Rol de krul uit en maak deze vast met een haarspeld. Verwijder de speld niet vooraleer je haar volledig is afgekoeld, want dan zakken de krullen uit.

Stap 5. Maak los
Verwijder de haarspelden en maak de krullen met je vingers los, niet met een borstel. Strijk de uiteinden van het haar glad en accentueer de golven met behulp van haarserum. Een beetje haarlak houdt je kapsel perfect in model.

Fast Fix
Als je haar gemakkelijk kroest in de winter, gebruik dan wat minder hitte bij het stijlen. Regelmatig gebruik van haardrogers, stijltangen, krultangen en dergelijke maken het haar droog waardoor het begint te kroezen. Dus verminder de warmte op je haar en gebruik altijd een hittebeschermende spray voor je begint met stijlen.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...