Nieuw jaar, nieuw haar: Vragen en antwoorden

Nieuw jaar, nieuw haar: Vragen en antwoorden

Heb je een kapsel-makeover nodig? Zoek niet verder, want we hebben de populairste haarstylisten gevraagd naar hun tips!


V: Mijn haar wordt droog in de winter, waardoor ik het moeilijk in model kan brengen. Verwarmde stijlapparaten brengen het nog meer schade toe. Wat kan ik doen om mijn futloze lokken terug pit te geven?

A: Pantene-ambassadeur en haarstylist op de catwalk, Sam McKnight: "Om winterschade tegen te gaan, zou ik het gebruik van hitte proberen beperken en het haar zo veel mogelijk tegen de elementen beschermen; trek dus een wolle muts aan bij koud, winderig weer. Gebruik je toch styling apparaten, verstuif dan eerst een beschermend product op je haar; ik zou Pantene Pro-V Hitte Beschermende Glans Spray aanbevelen."

V: Ik heb lang, steil haar dat ik graag zou opsteken, maar het raakt makkelijk in de knoop. Wat is de beste haarborstel voor mijn haar?.

A: Pantene-ambassadeur en haarstylist op de catwalk, Sam McKnight: "Probeer voor algemeen gebruik de borstel van zuiver varkenshaar van Mason & Pearson, omdat hij zacht is voor het haar. Maar om het haar te touperen en te verdelen voor een opgestoken kapsel, is de Denman Carbon antistatische kam ideaal."

V: Ik probeer mijn haar te laten groeien, maar het duurt erg lang – heeft u tips?

Pantene

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

A: Jonathan Long, celebrity stylist en Nice 'n Easy kleuradviseur: "Wrijf nat haar nooit droog met een handdoek, want dit creëert wrijving en beschadigt kwetsbaar haar. Als je haar nat is, is het enorm broos en kwetsbaar, dus zorgt agressief wrijven ervoor dat je haar verzwakt en sneller afbreekt. Het haar regelmatig laten bijknippen is ook belangrijk voor de algemene conditie van het haar."

V: Mijn haar glanst niet. Ik heb geen tijd om het te drogen, dus was ik het en laat het aan de lucht drogen. Graag wat raad voor een mooie glans die te rijmen valt met mijn drukke leven?

A: Wetenschappelijk onderzoeker bij Pantene Pro-V Frauke Neuser: Probeer over te schakelen op haarproducten die zijn ontwikkeld om de zachtheid, flexibiliteit en glans te herstellen, met veel verzorgende en hydraterende bestanddelen. Een intensieve behandeling eens per week zou deel moeten uitmaken van je haarverzorgingsritueel. Probeer de shampoo, conditioner en intensieve verzorgingsproducten van het Pantene Pro-V Smooth Glad & Zijdezacht gamma. Door deze eenvoudige aanpassing zou je haar zijn glans moeten terugkrijgen."

V: Kan je een haarverzorgingsritueel aanbevelen voor mijn fijn haar dat niet in model blijft? Mijn huidig ritueel doet mijn haar breken en splitsen.

A: Stylist van celebrity's en wereldwijd ambassadeur van Pantene Pro-V, Danilo: "Bereid je haar voor met shampoos en conditioners die speciaal zijn ontwikkeld voor fijn haar. Het Pantene Pro-V gamma voor fijn haar laat geen residu achter, terwijl de conditioners het haar zijdezacht maken zonder het te verzwaren, wat perfect is voor fijn haar dat niet in model blijft. Wees zacht voor je haar en vermijd een agressieve styling die het kan beschadigen. Probeer je haar aan de lucht te laten drogen en vermijd indien mogelijk toestellen die op warmte werken. Als je echter weinig tijd hebt, gebruik dan een beschermende spray voor je het haar föhnt om schade te vermijden. Pantene Pro-V Aqua Light Hitte Beschermende Spray is een snelle en eenvoudige manier om je haar te beschermen tegen afbreken en gespleten puntjes.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...