Ontdek een nieuw soort sterkte met Pantene

Ontdek een nieuw soort sterkte met Pantene

Pantene gelooft in vrouwen die altijd streven naar het beste. Zij die dingen waarmaken, de vrouwen die méér willen. Sterke vrouwen die geloven dat ze dingen kunnen veranderen. Daarom wil Pantene vrouwen de macht geven om hun eigen kracht te vinden.


Met Pantene werken we elke dag om onze vrouwen producten te bieden voor sterk, gezond uitziend haar zodat je zeker bent dat je haar er fantastisch uitziet en je laat stralen in elke situatie waarin je het beste van jezelf wilt laten zien.

Pantene

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

Als merk, willen we vrouwen vieren die niet enkel sterk zijn maar die hun eigen kracht hebben gevonden, op de meest verrassende en onverwachte manier die je je kunt bedenken. Vrouwen die hebben besloten sterk te zijn en te stralen zonder zich in te houden omdat de wereld andere verwachtingen had.
Daarom zullen we hun verhalen delen met de wereld. Klik en bekijk het eerste, en ontdek een nieuw soort sterkte.Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina