Ontdek een nieuw soort sterkte met Pantene

Ontdek een nieuw soort sterkte met Pantene

Pantene gelooft in vrouwen die altijd streven naar het beste. Zij die dingen waarmaken, de vrouwen die méér willen. Sterke vrouwen die geloven dat ze dingen kunnen veranderen. Daarom wil Pantene vrouwen de macht geven om hun eigen kracht te vinden.


Met Pantene werken we elke dag om onze vrouwen producten te bieden voor sterk, gezond uitziend haar zodat je zeker bent dat je haar er fantastisch uitziet en je laat stralen in elke situatie waarin je het beste van jezelf wilt laten zien.

Als merk, willen we vrouwen vieren die niet enkel sterk zijn maar die hun eigen kracht hebben gevonden, op de meest verrassende en onverwachte manier die je je kunt bedenken. Vrouwen die hebben besloten sterk te zijn en te stralen zonder zich in te houden omdat de wereld andere verwachtingen had.
Daarom zullen we hun verhalen delen met de wereld. Klik en bekijk het eerste, en ontdek een nieuw soort sterkte.  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

Crispy rijstspookjes

Crispy rijstspookjes

Crispy -rijstspookjes

Wil je ook wat spookachtige hapjes bereiden voor Halloween? Als je het druk hebt dan word je vast blij van dit makkelijk en snel recept. Het klassiek...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow