Ontdek een nieuw soort sterkte met Pantene

Ontdek een nieuw soort sterkte met Pantene

Pantene gelooft in vrouwen die altijd streven naar het beste. Zij die dingen waarmaken, de vrouwen die méér willen. Sterke vrouwen die geloven dat ze dingen kunnen veranderen. Daarom wil Pantene vrouwen de macht geven om hun eigen kracht te vinden.


Met Pantene werken we elke dag om onze vrouwen producten te bieden voor sterk, gezond uitziend haar zodat je zeker bent dat je haar er fantastisch uitziet en je laat stralen in elke situatie waarin je het beste van jezelf wilt laten zien.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Als merk, willen we vrouwen vieren die niet enkel sterk zijn maar die hun eigen kracht hebben gevonden, op de meest verrassende en onverwachte manier die je je kunt bedenken. Vrouwen die hebben besloten sterk te zijn en te stralen zonder zich in te houden omdat de wereld andere verwachtingen had.
Daarom zullen we hun verhalen delen met de wereld. Klik en bekijk het eerste, en ontdek een nieuw soort sterkte.  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador