Opsteekkapsels voor lang haar

Opsteekkapsels voor lang haar

Zin in een bruidskapsel voor lang haar? Dat treft, want hier is een prachtig opsteekkapsel voor een huwelijk.


Titel: Opsteekkapsels voor lang haar Metaomschrijving: Zin in een bruidskapsel voor lang haar? Dat treft, want hier is een prachtig opsteekkapsel voor een huwelijk.

Nu we weten hoe we mooi lang haar kunnen hebben, leggen we een simpele opsteektechniek uit die gebaseerd is op het opsteekkapsel voor halflang haar. Een eenvoudig feestkapsel dat lang haar laat schitteren. Klaar voor een fantastisch bruidskapsel voor lang haar?

Opsteektechniek voor een bruidskapsel voor lang haar

De opsteektechniek voor een bruidskapsel voor lang haar is grotendeels dezelfde als voor halflang haar, op enkele verschillen na. Voor dit bruidskapsel hebben we een haardonut, een borstel, een transparant elastiekje (of in onze haarkleur), schuifspeldjes en een beetje haarlak nodig.

Het formaat van de haardonut moet aangepast zijn aan de lengte en de kleur van ons haar. Voor heel lang haar gebruiken we best een grotere versie, maar niet te groot!

Stap 1: We maken een paardenstaart op de hoogte waar we ons haar willen opsteken. Voor ons bruidskapsel voor lang haar is een middelmatige hoogte voldoende, halverwege ons hoofd.

Stap 2:We halen onze paardenstaart door de haardonut heen. Tot nu toe gaat alles goed!

Stap 3: We buigen ons hoofd naar voren en verspreiden ons haar gelijkmatig over de donut.

Mooi lang haar voor we het opsteken

Stap 4: We borstelen ons haar tot het glanst en gaan dan verder met ons bruidskapsel.

Stap 5: We nemen het transparante elastiekje (of in onze haarkleur) en draaien dat voorzichtig rond ons haar, aan de basis van de donut. We letten erop dat we ons bruidskapsel niet in de war maken.

Stap 6: We hebben mooi lang haar, dus daar moeten we zoveel mogelijk van profiteren! We pakken ons haar vooraan en verdelen het in twee stukken. Dan rollen we de volledige lengte van ons haar om de donut heen. We zetten alles vast met schuifspeldjes.

Stap 7: Om ervoor te zorgen dat ons bruidskapsel voor lang haar perfect blijft zitten, spuiten we een beetje haarlak op onze donut en/of over ons hele kapsel.

Klaar! Een prachtig bruidskapsel voor lang haar in een handomdraai, waarbij we niet vergeten zijn om een goede shampoo te gebruiken om ons haar mooi en glanzend te houden, elke dag opnieuw.

En welke kapsels gebruiken jullie om lang haar te laten schitteren?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Steek je haar eens nonchalant op

Steek je haar eens nonchalant op

Steek je haar eens nonchalant op

Iedereen is weg van eenvoudige haarstijlen die knallen. Dit kapsel is zeer eenvoudig, fantastisch en hip. Celebrities dragen het hoog op hun hoofd of in een rondgedraaid dotje... Haarlokken gaan de hoogte in.

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen is een heerlijk, voedzaam bijgerecht. Gebruik pompoenpitten voor een knapperige touch. Lekker bij bijvoorbeeld geroosterd varkens...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Drie simpel, snelle en stijlvolle haarstijlen

Drie simpel, snelle en stijlvolle haarstijlen

Drie eenvoudige, snelle en stijlvolle haarstijlen

Iedereen is het eens: Je hebt net geland op de luchthaven en moet met haast naar een belangrijke afspraak toe, maar dankzij je strakke rooster en vertraagde vlucht heb je geen tijd om je make-up te doen. Maak je geen zorgen, hier zijn drie simpel en snelle haarstijlen die je kan doen zelfs als je haast hebt.