pantene ook voor mijn dochters

pantene ook voor mijn dochters

Mijn dochters zijn zeer gevoelig wat betreft verzorgingsproducten. Ze hebben de huidtype mee van hun mama. Bij het minste irritatie.
Nu moet ik zeggen ,ik had mij ingeschreven in begin om eigenlijk te bewijzen dat wat ze beweren eigenlijk het tegenovergestelde zou zijn bij mij met mijn gevoelige huid en ik was dan ook blij dat ik geselecteerd was.
Maar ondertussen is mijn idee heel wat bijgestuurd en ik moet zeggen zoveel dat ik het zelf mijn dochters laten testen heb met een verbluffend resultaat. Eerst heb ik hun haar goed laten wassen met de shampoo en na het uitspoelen met de conditioner en nadat ze uit het bad waren nog eens na behandeld met het schuim.
Eerst was ik bang van het schuim want ik zag dat sommige een recessie schreven dat het vettiger werd veel vlugger, maar ik moet zeggen het is nu reeds 4 dagen geleden gewassen (toch gaan ze vanavond terug onder de douche) en ze zijn nog even zacht zonder te klitten en niet vettig.

Ikzelf heb het volledige 4 stappenplan gevolgd en dit voor mijn gekleurd haar en ik moet zeggen door de kleuring voelt mijn haar wat sluiks en droger aan en met de behandeling van het vier stappen plan is het een zekere verbetering en zelf op het werk denken ze dat ik een geregelde behandeling doe bij een kapper .Dus het resultaat mag er zeker zijn .Met de shampoo en de conditioner is er zeker geen probleem en als je problemen hebt met de geur van de shampoo en /of conditioner uit het pakket wel doe zoals ik gedaan heb ik heb een soort of twee bij al gekocht en er is altijd wel een combinatie te vinden in het geurenpallet .Nu van de hydraterende soufflé moet ik zeggen het resultaat is prachtig en zacht maar bij lang haar moet je echt een grote hoeveelheid opspuiten om een mooi resultaat te bekomen en dit is wel een minpunt ,maar voorloppig voor mij het enige .NU als je het vierde product eveneens direct achter opsmeert wordt het wel een smeerboel die een beetje kleverig begint aan te voelen en geeft zoals er nog zijn die het reeds zegden een vettig gevoel dus aan te raden met de ervaring die ik opgedaan heb probeer één van de twee na de conditioner .Maar voorlopig zeer positief resultaat in het algemeen

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Een snelle en gezonde lunch voor het hele gezin en de perfecte maaltijdsoep voor koude dagen. Een snel recept van Zin in meer - vandaag: huisgemaakte...