Partyproof kapsels

Partyproof kapsels

Tips nodig om je kapsel de hele avond lang perfect te houden zonder er iets aan te doen? Wij leggen het je haarfijn uit!


Je hebt je haar net gewassen en verzorgd en besloten dat je vanavond wil schitteren met een prachtige kroonvlecht. Na twee uur zwoegen, ziet het resultaat er dan ook indrukwekkend uit. Maar als je je even later helemaal laat gaan op de dansvloer, lijkt al dat werk voor niets geweest. Hoe kan je dit vermijden? En hoe zorg je ervoor dat je kapsel tot in de vroege uurtjes in orde blijft? Volg onze tips!


De perfecte knot:

Begin met een strakke paardenstaart boven op je hoofd. Daarna maak je een knot. Die kun je vastmaken met een extra elastiekje, maar vergeet zeker ook je speldjes niet voor extra stevigheid. Eindig met wat haarlak om alles vast te zetten. Klaar!

Extra tip: Om de babyhaartjes rond je voorhoofd weg te werken, doe je wat lak op een vinger en strijk je ze daarmee plat.

Een strakke vlecht:

Zin in een kroonvlecht of een gevlochten knot? Gebruik wat kleine rubberen elastiekjes zodat de puntjes niet loskomen.

Extra tip: Elastiekjes kunnen in je haar blijven vastzitten en het beschadigen. Gebruik ze dus enkel bij speciale gelegenheden!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Zacht en glad:

Je wil niet dat je haar begint te krullen wanneer je met een onbekende knapperd aan de praat geraakt? Geen nood, vandaag bestaan er tal van sprays die je haar beschermen tegen vochtigheid en krulletjes, of de warmte van de stijltang.

Extra tip: Stijl je haar van boven naar beneden zodat je haarschubben zich kunnen sluiten. Werk met kleine haarlokken voor een piekfijn resultaat!

Speelse krullen:

Net als bij stijlen, moet je ook wanneer je krullen maakt je haar tegen de warmte beschermen. Gebruik schuim om je haar in model te brengen en het meer volume te geven.

Extra tip: Gebruik je vingers om je krullen uit elkaar te halen in plaats van een kam om een poedelkop te vermijden.

En jij? Welke tips kun jij ons verklappen voor een makkelijk kapsel mét wauweffect?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...