Prachtige krullen in 7 stappen

Prachtige krullen in 7 stappen

Met rollers kan je prachtige krullen creëren. Wij tonen je stap voor stap hoe je de krullen tevoorschijn tovert. Probeer het maar – het is echt niet zo moeilijk!


Was en verzorg eerst je haar met Pantene Pro-V shampoo en conditioner. Je bent nu klaar om van start te gaan.

Stap 1: verdeel wat mousse over je handdoekdroge haar en kam het door met een fijne kam.

Stap 2: verdeel het haar in drie delen: de bovenkant van je hoofd, gescheiden boven de slapen en twee delen opzij onder de slapen naar de achterkant van je hoofd toe.

Stap 3: begin met de eerste lokken op je voorhoofd. Maak ze net iets smaller dan de rollers. Kam deze lokken naar boven en plaats de rollers in het midden, aan de binnenkant.

Stap 4: trek de roller nu naar de puntjes, wikkel deze rond de roller en ga zo door tot tegen het hoofd. Voor een maximaal volume moeten de rollers tot tegen de haarlijn aan komen en worden vastgezet met een speld.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 5: doe nu hetzelfde met de volgende lokken: begin bovenaan het hoofd en ga zo naar achteren, doe daarna de zijkanten van voor naar achteren.

Stap 6: föhn het haar voorzichtig en laat de rollers minstens 20 minuten in het haar zitten. Volg de instructies op het product. Verwijder de rollers door ze zachtjes uit het haar te laten glijden.

Stap 7: ontwar de krullen zachtjes met je vingers en fixeer het geheel met haarlak.

Extra tip over de verschillende soorten rollers: guitige pijpenkrullen krijg je met papillotten (smalle schuimrubberen rollers); voor volume kies je beter dikke warme rollers. De volgende regel is van toepassing voor de verschillende soorten rollers: dunne rollers vooraan, grote rollers achteraan creëren een natuurlijke look. Dunne rollers onderaan, grote rollers bovenaan creëren een maximaal volume in je hele kapsel.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...