Proefpakket PANTENE PRO-V

Proefpakket PANTENE PRO-V

Blij was ik al toen ik mijn proefpakket PANTENE PRO-V ontving en nog meer opgetogen, na gebruik van deze producten. Ik ben 50+ en mijn haar wordt steeds fijner en platter. Het gebruik van de shampoo in combinatie met de conditioner van PANTENE PRO-V "VOLUME & VEERKRACHT" geeft mijn haar warempel een boost! Het lijkt of mijn haar dikker is, het glanst écht, mijn haar ziet er weer gezond uit en over de prijs-kwaliteitsverhouding kan ik alleen maar zeggen: Vanaf nu gebruik ik enkel nog deze producten. Bedankt Zin in meer!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

curly

curly

gemeld

Mijn product ben ik al een tijdje aan het gebruiken en het lijkt echt dat mijn haarkleur langer mooi blijft. En zacht. Een blijvertje wat mij betreft !

  • melden
picasso

picasso

gemeld

Een luchtige en goed schuimende shampoo...... haar voelt gezond aan en het uitgebreid gamma is eveneens een groot pluspunt. Bij een volgende aankoop koop ik zeker nog een shampoo uit dit gamma

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Besparen

Besparen

Geschreven door saarke een lid van Zin in meer,04 september 2016