Sophisticated Chignon – elegantie ten top

Sophisticated Chignon – elegantie ten top

Een chignon zoals de sterren dragen op filmpremières is niet alleen voorbehouden voor vrouwen met een privékapper. Wij leren je stap voor stap de juiste kneepjes op weg naar je droomdot!


elegantie

Stap 1: de juiste scheiding
Zorg voor zacht en goed gehydrateerd haar dat klaar is om gestyled te worden. Gebruik daarom een goede shampoo en conditioner. Deel het haar op in twee strakke staarten, een hoog achterop het hoofd en de ander net daaronder.

Stap 2: let’s twist again
Neem het elastiekje uit de bovenste staart en voeg dit haar bij de onderste staart. Draai het haar strak samen om een gedraaide staart te creëren.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

elegantie

Stap 3: aan de rol
Rol de staart in een bolletje rond het elastiekje en maak het vast met speldjes om een los effect te creëren. Als het haar volledig in een bolletje gerold is, zet je dat vast bovenop het hoofd.

Eindresultaat: chic, zo’n chignon
Zeer elegant voor een avondje uit, én de geknipte oplossing voor een bad hair day. Met speldjes steek je weerspannige haartjes weg. Maar het mag ook allemaal wat warriger en nonchalanter. Kies je stijl...

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina