SOS Februarihaar: Vragen en antwoorden

SOS Februarihaar: Vragen en antwoorden

Heeft je haar last van een winterkater? Maak je geen zorgen. We hebben je SOS-vragen voorgelegd aan onze Pantene-ambassadeur en catwalkstylist, Sam McKnight.


V: Mijn haar is erg fijn en ik probeer het te laten groeien. Hoe kan ik ervoor zorgen dat de puntjes in goede conditie blijven?
A: Fijn haar heeft ook wat liefde nodig; sla dus de conditioner en behandelingen niet over uit vrees dat het futloos zal worden, want dat zou de gezondheid van je haar niet ten goede komen. Ik hou van de nieuwe verzorgingslijn van Pantene voor fijn haar, vooral de Pantene Pro-V conditioner. Die is licht, maar versterkt fijn haar.

V: Ik heb dik, golvend haar dat gemakkelijk pluist. Hoe kan ik schade voorkomen als ik het dagelijks in model breng met een haardroger of stijltang?
A: De strijd tegen het kroezen begint voor normaal tot dik haar wanneer het haar nog nat is. Je hebt een shampoo en conditioner nodig die het vochtgehalte op peil houden, dus kies je best producten die speciaal zijn gemaakt voor normaal tot dik haar. Als je het kroezen tegengaat met een stijltang, bescherm dan zeker je haar met een beschermende spray zoals Pantene Pro-V Hitte Beschermende Glans spray, die speciaal voor jouw haartype is ontwikkeld. Dit moet je doen om je haar voor te bereiden en het te beschermen tegen beschadiging door het gebruik van een stijltang, haardroger of krultang.

V: Ik heb fijn haar dat ik vaak laat kleuren, dus gebruik ik producten voor gekleurd haar, maar nu wordt mijn haar vet. Tips om dit vermijden?
A: Gebruik de Pantene Pro-V Protect & Glad Kleurbeschermende spray  als een natte shampoo.. Verstuif de spray op de plaatsen die je wilt revitaliseren en je haar voelt meteen hersteld en beschermd aan, alsof je het net hebt gewassen en verzorgd. Je kunt dit om de andere dag proberen en kijken of het een verschil maakt. 

Pantene

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

V: Mijn haar is fijn, droog en gekleurd, waardoor ik niet meer weet welke producten ik moet gebruiken. Kan je me een gamma aanbevelen voor deze unieke combinatie?
A: Pantene Pro-V Bescherming en Volume producten zijn specifiek ontwikkeld om gezond haar met volume te creëren. De Bescherming en Volume-shampoo en -conditioners bevatten reinigende en lichte verzorgende elementen die het haar er gezond doen uitzien zonder dat het plat valt. Voor haar dat vet aanvoelt, is een droogshampoo een goede, snelle oplossing! 

 

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina