Steeds sterker en glanzender haar, wasbeurt na wasbeurt

Steeds sterker en glanzender haar, wasbeurt na wasbeurt

We weten al waardoor ons haar beschadigd kan raken: in de eerste plaats door behandelingen die te agressief zijn, brushings en andere stylingmethoden, maar ook door het milieu, de vervuiling, de zon enz. In hun zoektocht naar steeds gezonder en mooier haar hebben de experts van Pantene Pro-V een andere milieufactor ontdekt die het haar kan aantasten: koperionen in het water.


Tijdens elke wasbeurt stellen we ons haar bloot aan de oxidatieschade afkomstig van het koper dat in leidingwater aanwezig is. Na verloop van tijd verzwakt dit de haarstructuur, waardoor het haar extra gevoelig wordt met als resultaat dat het dof en weerbarstig wordt, dat de punten splijten en dat het haar afbreekt. Laat dit alles nu net de oorzaken zijn van de ‘bad hair days’ die we zo verafschuwen!

Met de wetenschap in het achterhoofd dat koper de haarstructuur kan beschadigen, gingen de Pantene Pro-V-wetenschappers op zoek naar een oplossing om het haar beter te beschermen en zo ‘bad hair days’ voorgoed te bannen! Met de hulp van kwantumfysica ontwikkelden ze de ‘Antioxidant Damage Blocker Technology met EDDS’, een ingenieuze ‘mineralen magneet’ die het teveel aan koper in het haar opspoort, vastgrijpt en neutraliseert.

Alle shampoos* en 2-in-1-producten van het Pantene Pro-V-gamma zijn nu verrijkt met EDDS om de proteïnestructuur van de haarkern te beschermen. De ‘Antioxidant Damage Blocker’ vermindert vanaf de eerste wasbeurt het negatieve effect van koper in het water en helpt er zo voor zorgen dat het haar zijn natuurlijke kracht en schoonheid behoudt. Met elke wasbeurt wordt je haar mooier en zichtbaar gezonder, zodat je dag na dag kunt genieten van een stralende haardos!

Pantene

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...