Summerize... je haar

Summerize... je haar

Laat de temperaturen maar flink de hoogte in gaan: van zonnen, zwemmen en terrasjes krijgen wij nooit genoeg. Denk er wel aan om je huid en haar te verwennen, want de zomer laat z’n sporen na.


De missie:
Dat leuke kapsel beschermen tegen zout, zand, zon, wind, chloor en andere beautybedreigingen.

Het plan:
Flaphoedjes zijn fun Een overload aan zon doet je haar - net als je huid - uitdrogen. Beperk het aantal uren zon, draag een zonnehoedje of relax onder een parasol. Wie lang haar heeft, vlecht het beter of steekt het op.

Kopje onder? Snel onder de douche!
Zout en chloor zijn genadeloos voor je lokken. Voorkom een bosje stro en spoel je haar na elke zwembeurt grondig uit. Draag eventueel een badmuts. Wie gekleurd haar heeft, moet extra opletten met chloor: je haarkleur kan vervagen of - erger nog - verkleuren. Kopje onder doe je dus maar beter niet te vaak...

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

The fabulous four
1. Shampoo reinigt je haar, maakt het zachter en handelbaar.
2. Conditioner laat het haar glanzen, maakt het makkelijk doorkambaar en zorgt voor een goede vochtbalans. Bovendien sluit een conditioner de haarschachten, waardoor het chloor je haar niet doet verkleuren.
3. Een serum is een echte oppepper voor je haar. Het bevat min of meer dezelfde ingrediënten als een conditioner en masker, maar dan in een grotere hoeveelheid. Een serum hoef je niet uit te spoelen. Een paar druppels volstaan om je haar extra te beschermen én te boosten.
4. Een haarmasker helpt de zomerschade te herstellen. Het gaat je haar intensief voeden, maakt het soepel, sterker en gezonder.

Feit of fabel?
Hoe vaker je je haar laat knippen, hoe sneller het groeit. Fabel! Alleen de kapper wordt er beter van. Je haar groeit gemiddeld 1 tot 1,5 centimeter per maand. Een knipbeurt heeft hier geen enkele invloed op. Knippen bezorgt je alleen een nieuwe snit én helpt je van gespleten punten af.

Het is nergens voor nodig je haar twee keer te wassen. Feit! Eén shampoobeurt volstaat perfect, twee keer wassen is dan ook pure verspilling... tenzij je haar vol moeilijk te verwijderen stylingproducten zit.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...